Benim amacım kilo vermek değil, tam tersi hocamRica ederim. Sana bir tavsiye vereyim. Unlu ürünler ekmektir vs bıraktıktan sonra hızlı kilo vermeye başladım. Tuz kullanmayı da bıraktığım için ödem atmam hızlandı. Bazen tuz atmak durumunda kalıyorum ama çok az da olsa. Kısacası benim diyet listemde un, yağ ve tuz yok. Ama 7 öğün yiyorum. Öğün başı toplam 200gr yiyorumdur.
Detaylar
Kim cevapladı?mr.esat
Üstün
Body Building yarışmalarına katılmıyorsanız yaptığınız şey sizi yoracak.
Esnek diyet yapmak zorundasınız, kalori saymadan kütle koydum, kalori saymadan yağ yaktım.
Size saymayın demiyorum, ama üç aşağı beş yukarı makro tutturun yeterli. İster yumurta ye, ister tavuk, ister kıyma. Uzun vadede yaptığınız şeyler kafayı çok yoruyor çünkü.
Esnek diyet yapmak zorundasınız, kalori saymadan kütle koydum, kalori saymadan yağ yaktım.
Size saymayın demiyorum, ama üç aşağı beş yukarı makro tutturun yeterli. İster yumurta ye, ister tavuk, ister kıyma. Uzun vadede yaptığınız şeyler kafayı çok yoruyor çünkü.
Normalde listede patates kızartması yoktu zaten. MADO'daydım ve önüme gelince “fazladan kalori ye gitsin” dedim.
Kilo almaya çalışıyorum.
Kızartmanın zararlı olması bir yana, kiloyu yağ olarak alma bence, ileride pişman olursun.
Normalde olsa bu kadar yiyemem ama şu beslenme listesi bana çok yardımcı oldu. Zorlanmadan kahvaltıda 1000 kaloriyi yakaladım yeterlidir herhaldeHiç bu uğraşlara girme ve Allah ne verdiyse yemek yiyip spor yap. Kilo ve kas kazanımı garantidir.
Hocam vücut zaten ortalama günde 2000 kalori yakıyor. 2000 kalori üstüne çıkmalısın. Bana takılBenim amacım kilo vermek değil, tam tersi hocam2000 kalori, 86 gram protein almam lazım günde .
mr.esat
Üstün
O da yanlış, temiz karb tüketin. Ekmeği değiştirin mesela, ayrıca tadı güzel bir sürü temiz karb var. Bulk dönemi zulüm değil ynai, rahat olun.Normalde listede patates kızartması yoktu zaten. MADO’daydım ve önüme gelince “fazladan kalori ye gitsin” dedim.
Kilo almaya çalışıyorum.
+ üstüne de 1kg tavuk. Ama kilo almak için değildi sevdiğim içindiHocam vücut zaten ortalama günde 2000 kalori yakıyor. 2000 kalori üstüne çıkmalısın. Bana takılEskiden bime gider pizza, hamburger, 2.5 lt kola hepsini tek başıma yer üstüne de badem, soslu fıstık gömerdim
![]()
Normalde dediğim gibi listede yok.Kızartmanın zararlı olması bir yana, kiloyu yağ olarak alma bence, ileride pişman olursun.
Liste şöyle:
@mr.esat
mr.esat
Üstün
Paşa gözünü seveyim bu ne ya. Düzenli cheat meal'i kenara bıraktım haftada günlük ne yiyeceğinin listesi mi olur muş.
Dene gör bakalım, yorulacak mısın yorulmayacak mısın.