3 büyük omlet, 3 yumurtaya mı eşit?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 760
Sigara kullanıyor musun?
Yok henüz gencim

Bir deneyeyim istedim olmazsa bakacağım.

Yok henüz gencim

Bir deneyeyim istedim olmazsa bakacağım.
Zararı yok, en başlarda keyif bile alırsın. Hatta sürekli keyif alma ihtimalin de var da okul, ders, iş olaya dahil olunca ne yapıyorum ben ya diye sorgulamaya başlıyorsun.

Zararı yok, en başlarda keyif bile alırsın. Hatta sürekli keyif alma ihtimalin de var da okul, ders, iş olaya dahil olunca ne yapıyorum ben ya diye sorgulamaya başlıyorsun.
Peki istediğim kiloya ulaştıktan sonra hala günlük kaloriyi tutturmak zorunda mı kalacağım? Okul girince ortaya cidden sıkıntı.

Peki istediğim kiloya ulaştıktan sonra hala günlük kaloriyi tutturmak zorunda mı kalacağım? Okul girince ortaya cidden sıkıntı.
İstediğin kiloya ulaşıktan sonra formuna göre değişir. Muhtemelen yine kilo almak isteyeceksin, tatmin olacağını zannetmiyorum.

Sigarayı bıraktığında yeme hissin artıyor ve kilo alıyorsun. 30 kilo aldım.
Sigara içmeye başlayıp 1 ay içtikten sonra kilo almak için bırakmak gibi bir çılgınlık yapma olayı
Nefret ederim o anlamsız şeyden.

Önerdiğinizi aldım ve ölçümler paketin arkasında yazdığı gibi hep. Teşekkür ederim
Yararı olacak bayağı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…