3. Dünya Savaşı Senaryosu oluştursaydık tahminen hangisi kazanırdı?

3. Dünya savaşının kazananı olmaz.
Nükleer başlıklı füzeler, atom bombaları, çar bombaları, biyolojik ve kimyasal silahlar havada uçuşur.
Milyarlar ölür yani, filler tepişir karıncalar ezilir hesabı.

Son düzenleme:
Cephe savaşları biteli çok oldu. Binlerce nükleer silahın varken kimse cepheye asker sürüp orada buhran geçirmez. Öte yandan siber savaş gibi bir şey de var, Türkiye'nin ise bu savaştan sağ çıkması ne kadar mümkündür bilmiyorum.

Binlerce nükleer silahın varken kimse cepheye asker sürüp orada buhran geçirmez.
Rusya-Ukrayna savaşında bu dediğinin doğru olmadığını görüyoruz, en fazla sayıda nükleer silaha sahip olan Rusya hâlâ cephede hatta hendeklerde askerlerle savaşmaya devam ediyor. Nükleer silah kullanıldıktan sonra dönüşü yok, herkes elinde ne kadar başlık varsa önceden belirlenmiş yerlere saldıracak yarım saat içinde. O yüzden kendisi dahil herkesin sonunu getirmeyi istemeyen şimdi ve bir süre daha mecbur cepheye asker sürmeye devam edecek.

Zor soru ama Müttefik grubu diyorum ben, İttifaklarda güçlü sadece Rusya, Çin ve Japonya var, kuzey Kore’yi süper güç olarak görmüyorum çünkü tek iddiası füze, Müttefik grubu şampiyonlar ligi gibi.

Ayrıca böyle bir senaryonun yaşanması düşük ihtimal en basitinden Çin ile Japonya’nın arası Türkiye - Yunanistan gibi, aynı grupta yer almazlar.

Giren bize girerdi. Diger devletlerden cok daha fazla hasar alirdik belki de devlet yok olurdu bilemem.

Rusya ve kuzey kora nükleer basar ne amerika nede dünya kalır ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…