Yaşar Portakal
Başarılı
Kimin kazanacağının ne önemi var ki ? Biz kaybederdik...
Sadece kendi tahmininizi soruyorum elbette grupların bu şekilde olacağını bilemeyiz ya da gerçek kazananı bilemeyiz. Sadece tahmin
Müttefik Grubu
Amerika
İtalya
Fransa
İngiltere
Türkiye
Almanya
Hollanda
İttifak Grubu
Rusya
Çin
Kuzey Kore
Hindistan
Japonya
Sadece sizin tahminleriniz.
Bu açıklamanın pek gerçekçiliği yok. Araştırmıştım kaynağını bulamamıştım.Hiçbir savaşın gerçekten kazananı olmamıştır. Her zaman her tarafta kayıplar olmuştur. Atatürk'e çok borçluyuz... Onun sayesinde Allah'a bin şükür tamamen kaybetmedik.
Evet, Türkiye çoğu zaman tarafsız kalmaktan hatta tarafların barışı sağlamasından yana olmuştur. NATO nedeniyle müteffik grubunda olmak zorunda kalabiliriz ama buna rağmen taraflar arasında muhtemelen barışı teklif eder.
Tarafsız kalmamızın yararı oluyor mu? Cevap buradan da anlaşılır:
Eki Görüntüle 82593
Çin, Tayvan İsrail, Orta Doğu Rusya, Ukrayna'nın tamamını alma gibi gerilimler var dünyada. Her an her şey yaşanılabilir diye düşünüyorum.Ben 3. Dünya Savaşı olacağını düşünmüyorum ya. Artık gündem değiştirme aracına döndü bu olası savaş.
Ben 3. Dünya savaşı çıkartacak kadar büyük gerilimler olduğunu düşünmüyorum açıkçası. İlk nükleeri atan kazanır diye bir durum da yok atana da atılıyor. Kimse böyle büyük bir riski alamaz. Savaşlar farklı bir hale evrildi artık.Bu açıklamanın pek gerçekçiliği yok. Araştırmıştım kaynağını bulamamıştım.
Çin, Tayvan İsrail, Orta Doğu Rusya, Ukrayna'nın tamamını alma gibi gerilimler var dünyada. Her an her şey yaşanılabilir diye düşünüyorum.