Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Ağır bir enfeksiyona yakalandım, ya hastalığımdan dolayı ya da çeşme suyundan kaynaklı, tahmin edebileceğiniz nedenlerden ötürü sadece 3 gün gibi sürede 2.5 kilodan daha fazla kilo verdim sanırım. Zaten yaşıma göre kilom az, 46 gibi bir kilom vardı 44'e düştüm sanırım. Anlık kilo kaybını vücut hızlıca kapatabilir mi?

Normal günlerde öyle yapıyorum aslında, yine de alamıyorum kilo. Devam ederim.
Ben 50kg'dan 65kg'a yavaş yavaş çıkmıştım. Öncesinde çok yediğimi sanıyordum ama aslında kalori hesabı yaptığımda yemediğimi fark ettim. Senin kalori hesabı yapmana gerek yok çünkü farklı bir sağlık durumu var o yüzden kalori ortalaması doğru olmaz. Sen kilo aldigin noktaya kadar öğün arttır. Kalori hesabı yapmasak da kalorisi yüksek öğünlerden tüket. Bu arada fastfood ve kebap tüketmek sana sorun yaratmaz merak etme.

Ben 50Kg'dan 65Kg'a yavaş yavaş çıkmıştım. Öncesinde çok yediğimi sanıyordum ama aslında kalori hesabı yaptığımda yemediğimi fark ettim. Senin kalori hesabı yapmana gerek yok çünkü farklı bir sağlık durumu var o yüzden kalori ortalaması doğru olmaz. Sen kilo aldığın noktaya kadar öğün arttır. Kalori hesabı yapmasak da kalorisi yüksek öğünlerden tüket. Bu arada fastfood ve kebap tüketmek sana sorun yaratmaz merak etme.

Tamamdır, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. İyi akşamlar.

@Ethem Efe söylemeyi unutmuşum, bağırsağınızda hala sorun devam ediyor ise haşlanmış patates ve muz ile bastırabilirsiniz. Vücudunuz zayıf ise fazla tüketmeyin bu sefer tuvalette başka bir problem yaşarsınız.

@Ethem Efe söylemeyi unutmuşum, bağırsağınızda hala sorun devam ediyor ise haşlanmış patates ve muz ile bastırabilirsiniz. Vücudunuz zayıf ise fazla tüketmeyin bu sefer tuvalette başka bir problem yaşarsınız.

Sade kumpir yapmıştım kendime, sonrasında bir takım aksaklıklar yaşadım. Olan problemi başka bir probleme çevirmiştim. Normal yemek yemek daha iyi geldi. 3 gün yemek yiyemedim çünkü.

Kilo alamama sebebim kemik iliği yetmezliğim olması, her gün kortizon hapları yanında türlü türlü hap içiyorum. Bu uzun bir süre ya da ömür boyu devam edebilir. Zaten kilo almak istiyorum çünkü 1 sene sonra 16 yaşına gireceğim ve motor ehliyeti alıp sürmek istiyorum ancak bu kilo ile çok zor.

Ağırlık antrenmanı yapabilecek bir durumum yok, belki koşu falan yapabilirim ancak ağırlık ile ilgili bir şey yapmam için daha çok erken maalesef.

Hocam geçmiş olsun ablam diyetisyen boyunuzu alabilirmyim atarsanız size bir PDF hazırlayacağım.