Whopsy

Çalışkan
Bim, Şok ve A101'e internet sitesi üzerinden 6 gün önce başvuru yapmıştım. Tahmini ne zaman dönüş yaparlar ve bugün sabah A101 doğrulama kodunuz yazılı bir mesaj attı, bir ilgisi var mı?

BİM en geç 1 hafta olması lazım. Bana 3 gün içinde dönmüştü. Yoğunluğa göredir ama en hızlı ve kesin dönecek olan A101'dir. Eleman açıkları çok fazla ve herkesi alıyorlar.

Ayrıca A101'de çalışmanı pek önermem. Çok aciliyetin varsa çalış ama diğer firmalara nazaran karşılığını daha az alırsın ve cidden zor.

BİM en geç 1 hafta olması lazım. Bana 3 gün içinde dönmüştü. Yoğunluğa göredir ama en hızlı ve kesin dönecek olan A101'dir. Eleman açıkları çok fazla ve herkesi alıyorlar.

Ayrıca A101'de çalışmanı pek önermem. Çok aciliyetin varsa çalış ama diğer firmalara nazaran karşılığını daha az alırsın ve cidden zor.
Yarın 1 hafta olacak üç zincir markete de aynı gün başvurmuştum. Aciliyetim çok yok ama kısa sürede işe başlamam gerekiyor. Eğer aksilik olmazsa 2 yada 3 ay çalışacağım. Yarın bakalım.

Siteyi bakacaklarını pek düşünmüyorum şahsen baksalar bile araya kaynarsınız kaç tane ilimiz var sonuçta. Yüz yüze market içerisinde bölge müdürü veya market müdürü var ise ona danışın. Depo kısmına çekip görüşürler hemen dönüş yapılıyor zaten eğer olumlu geçti ise görüşmen. Sana 15-20 tane madde verecekler(şok ve 101 böyleydi) onları hallettikten sonra bölge yoğunluğuna göre geri dönüş yapılır. Tanıdığınız var ise referans olsun işler daha kolay olacaktır. Sınava tabirsiniz bir de ve tanıdık bu yönden iyi olur kötü not alabilirsin hiç uğraştığına değmez boşa vakit harcamazsın.

Siteyi bakacaklarını pek düşünmüyorum şahsen baksalar bile araya kaynarsınız kaç tane ilimiz var sonuçta. Yüz yüze market içerisinde bölge müdürü veya market müdürü var ise ona danışın. Depo kısmına çekip görüşürler hemen dönüş yapılıyor zaten eğer olumlu geçti ise görüşmen. Sana 15-20 tane madde verecekler(şok ve 101 böyleydi) onları hallettikten sonra bölge yoğunluğuna göre geri dönüş yapılır. Tanıdığınız var ise referans olsun işler daha kolay olacaktır. Sınava tabirsiniz bir de ve tanıdık bu yönden iyi olur kötü not alabilirsin hiç uğraştığına değmez boşa vakit harcamazsın.
Maddelerden kastınız nedir ve sınav nasıl oluyor?

Yarın 1 hafta olacak üç zincir markete de aynı gün başvurmuştum. Aciliyetim çok yok ama kısa sürede işe başlamam gerekiyor. Eğer aksilik olmazsa 2 ya da 3 ay çalışacağım. Yarın bakalım.

Sakına 3 ay çalışıp çıkacağım deme. 15 gün öncesinden haber ver çıkarken paranı kaptırabilirsin bu şekilde. Özellikle yatırılan giriş çıkış sigortalarını kontrol et yarım yamalak durumlar meydana gelebiliyor. Hayırlısı ile başlar iseniz vardiye defterini kendi elinizle doldurun sorun yaşatıyorlar hatta fotoğrafını her daim çek telefonunda kanıt olarak dursun.

Sakına 3 ay çalışıp çıkacağım deme. 15 gün öncesinden haber ver çıkarken paranı kaptırabilirsin bu şekilde. Özellikle yatırılan giriş çıkış sigortalarını kontrol et yarım yamalak durumlar meydana gelebiliyor. Hayırlısı ile başlar iseniz vardiye defterini kendi elinizle doldurun sorun yaşatıyorlar hatta fotoğrafını her daim çek telefonunda kanıt olarak dursun.
Anladım teşekkürler. Gidip mağazadan başvuru yapmalıyım yani öylemi diyorsunuz?

Maddelerden kastınız nedir ve sınav nasıl oluyor?

Maddelerde şöyle CV gibi düşünebilirsin. Hastane raporları, SGK kayıtları, sicil kayıtları, diploman, fotoğrafın, askerlik durumu, kendilerine ait maaş kartı çıkarmak isteyebilirler, hijyen belgesi gibi gibi şeyler.
Sınav gerçekten şöyle söyleyeyim mantıklı sorular değil, üniversite sorularıyla mantığı bir araya getirmişler gibi bir şey hafife alma sakına kalan çok işe almıyorlar süre kısıtlıydı ve yanındabilir kişi olmalı.

Anladım teşekkürler. Gidip mağazadan başvuru yapmalıyım yani öyle mi diyorsunuz?

Kesinlikle önerimdir, şu an herhangi bir yakın mağazaya danışın. Orada başlamayabilirsiniz haberiniz olsun garantisi yok hiçbir zaman Allah'ın bakmadığı yerede verebilir başvurduğun yerede verebilir, yerleştin mi oradan alır seni 1 ay sonra dersin kendince daha yeni alıştım neden böyle bir şey işte o bölge müdürü ve kendi iş müdürüne bağlı.

Son düzenleme:
Maddelerde şöyle CV gibi düşünebilirsin. Hastane raporları, SGK kayıtları, sicil kayıtları, kendilerine ait banka çıkarmak isteyebilirler, hijyen belgesi gibi gibi şeyler.
Sınav gerçekten şöyle söyleyeyim mantıklı sorular değil, üniversite sorularıyla mantığı bir araya getirmişler gibi bir şey hafife alma sakına kalan çok işe almıyorlar.

Kesinlikle önerimdir, şu an herhangi bir yakın mağazaya danışın. Orada başlamayabilirsiniz haberiniz olsun garantisi yok hiçbir zaman Allah'ın bakmadığı yerede verebilir başvurduğuın yerede verebilir, yerleştin mi oradan alır seni 1 ay sonra dersin kendince daha yeni alıştım neden böyle bir şey işte o bölge müdürü ve kendi iş müdürüne bağlı.
Anladım teşekkürler.