3 mouse gümrükten geçer mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cengzihan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 166
  • Etiketler Etiketler
    mouse

Cengzihan

Çalışkan
İyi sosyaller, arkadaşım Avusturya'dan Türkiye'ye gelecek. Geleceği zaman yanında 3 adet mouse getirecek. Ben 2 tanesini kutusuz 1 tanesini kutulu getirip kutulu olanın hediye ve diğer ikisinin kendisinin olduğunu söylerse sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum ama kesin bir bilgim olmadığı için bilgisi olan kişilerin yardımını rica ediyorum. Böyle bir senaryoda herhangi bir sıkıntı yaşanır mı?

At valizinin içine ben Hollanda’dan 2 konsol 1 ekran kartı 3 telefon soktum bakmaya bile tenezzül etmediler.

@Cengzihan, sorun olması pek muhtemel değil. Şahsi çanta/valizleri ellemiyorlar genel olarak.

@1449, @LH44, teşekkürler cevaplarınız için. El çantası veya valiz hangisine koyduğu fark eder mi? Arkadaşa ona göre bilgi vereceğim için soruyorum.

@1449, @LH44, teşekkürler cevaplarınız için. El çantası veya valiz hangisine koyduğu fark eder mi? Arkadaşa ona göre bilgi vereceğim için soruyorum.

Büyük valize kıyafetlerinin arasına koy. Açıp bakma ihtimaline karşı. Bir de biz smeg ayakkabı falan da getirdik birden fazla hiçbir şey olmadı. Ama sen yine de belli etmeden getir. Fransız ve Hollanda polisi yumuşak ama Avusturya'yı bilemem.

Uzun kollu bir üstün kolunun içine koysun onuda en altlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…