Merhaba arkadaşlar, benim anakartım GA-H61M-DS2 (rev4.0) ve bu anakartta bir tane SYS_FAN kısmı var. Bende 6 tane fan var; 4 tanesi 3 pinli 120mm 12V fan, 2 tanesi molex. Arkadaşlar bana 3 pinli fan için 4'lü çoklayıcı aparat önerir misiniz? Diğer kalan 2 fanı PSU'dan gelen Molex'le bağlamayı düşünüyorum. Sisteme zararı falan olur mu, yardımcı olur musunuz rica etsem?
Anakart fan soketleri 1 amper akım kapasitelidir (0.9 da olabilir). Olası, 0.30 amperlik 4 fanı tek çoklayıcı ile beslemeye kalkarsanız; yarın öbür gün, "anakart fan soketim eridi" diye konu açabilirsiniz.
Anakart fan soketleri 1 amper akım kapasitelidir (0.9 da olabilir). Olası, 0.30 amperlik 4 fanı tek çoklayıcı ile beslemeye kalkarsanız; yarın öbür gün, "anakart fan soketim eridi" diye konu açabilirsiniz.
Anakart gücünden ziyade, soket ve kablo kalınlığı ile alakalı. Bazı yüksek seviye anakartlar 3A sokete sahip olabilir lakin GA-H61M-DS2 onlardan biri değil. LGA 1155 için böyle bir durum mevcut mudur? Meçhul.
Pek tabii ki genelde diye eklemek dediğiniz gibi faydalı olacaktır.
Alfais 4337 10 Port Fan Çoklayıcı Y Pwm Splitter 4 Pin 12v Switch Power Güç Ide Çoğaltıcı Molex Kan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.