Bütçe
35000

crowzyy145301

Başarılı
Yer
Mersin
Arkadaşlar bütçem 30-35bin arası, pek bilgili değilim, önceliğim OLED olacak, bana birden fazla ekran lazım olduğu için ayrı ayrı 3 tane monitör düşündüm ya da ultrawide olabilir.
3 monitör yaparsam 1. ana ekran OLED diğerleri IPS panel olsa göz sağlığı açısından sorun olur mu?
Önerilerinizi bekliyorum. Not: Maksimum 30.000 lira olacak daha fazla aşamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha iyileri var.

Daha iyileri var.

Samsung G6 ile aynı paneli kullanıyorlar. Samsung mat kaplama kullanırken Dell parlak kaplama kullanmış.

Samsung'ta yansıma oldukça az ama, renkler biraz daha sönük gözüküyor.
Dell'de ise yansıma fazla ama, renkler biraz daha canlı gözüküyor.

Samsung daha parlak iken Dell ise daha iyi kalite Kontrol'e sahip. Birbirlerine muadil ürünler.

Yani daha iyi olan Samsung değil. Görüntü kalitesine önem veriyorsanız Dell daha iyi.

Samsung'ta sorun yaşayıp Dell tarafına geçen oldukça fazla kişi var ayrıca. Daha bugün bir kişiyle bu mevzuyu konuştuk. Mat kaplamadan dolayı g6'yı sevmeyen bayağı bir kişi var.

İncelemelerine bakmak isterseniz:

Son düzenleme:
Samsung G6 ile aynı paneli kullanıyorlar. Samsung mat kaplama kullanırken Dell parlak kaplama kullanmış.

Samsung daha parlak iken Dell ise daha iyi kalite Kontrol'e sahip. Birbirlerine muadil ürünler.

Yani daha iyi olan Samsung değil. Görüntü kalitesine önem veriyorsanız Dell daha iyi.

Samsung'ta sorun yaşayıp Dell tarafına geçen oldukça fazla kişi var ayrıca. Daha bugün bir kişiyle bu mevzuyu konuştuk. Mat kaplamadan dolayı g6'yı sevmeyen bayağı bir kişi var.

Hocam dediklerinizi anladim bir sorum daha olacak attığınız ürünün en ucuzu 23bine buldum kalan 12bine 2K 2 tane monitör alacağım ama bunlar IPS panel olacak IPS ile OLED aynı anda kullanılsa göz sağlığına zararı olur mu?

OLED istediği için öyle dedim ben aslına bakarsanız hocam.
OLED'de bütçeye bağlı seçenekler çok kısıtlanıyor çünkü.

OLED istediği için öyle dedim ben aslına bakarsanız hocam.
OLED'de bütçeye bağlı seçenekler çok kısıtlanıyor çünkü.

Dell'de OLED? İkisi de qd OLED monitörler.

OLED istediği derken ne demek istediğinizi anlayamadım. Doğru monitöre baktığınıza emin misiniz?

Son düzenleme: