Bütçe
30.000 TL

Heisenberg.4586

Üyecik
Selam,

Ofisimde 240 Hz IPS monitörüm var. Evde kullanmak için de bir monitör arayışına girdim. Ağırlık olarak FPS oyunları oynuyorum diye BenQ Zowie 2546X modelini sipariş ettim fakat bu zamanda TN panel mantıklı gelmedi. Siparişi iptal edip OLED'e yöneleceğim.

Bu modeller var aklımda. Başka tavsiyeniz olursa dinlemek isterim.

ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR Gaming Monitör

ASUS ROG Strix OLED XG27AQWMG Gaming Monitör

ASUS ROG Strix OLED XG27ACDMS Gaming Monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

Ofisimde 240 Hz IPS monitörüm var. Evde kullanmak için de bir monitör arayışına girdim. Ağırlık olarak FPS oyunları oynuyorum diye BenQ Zowie 2546X modelini sipariş ettim fakat bu zamanda TN panel mantıklı gelmedi. Siparişi iptal edip OLED'e yöneleceğim.

Bu modeller var aklımda. Başka tavsiyeniz olursa dinlemek isterim.

ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR Gaming Monitör

ASUS ROG Strix OLED XG27AQWMG Gaming Monitör

ASUS ROG Strix OLED XG27ACDMS Gaming Monitör

ASUS'tan alıp sıkıntı çıkınca panelle ve çıkardıları ücretle baş başa kalan bikac konu gördüm. Hoş hepsi kullanıma bağlı yanma diyorlar bir şey olunca. Dell garanti konusunda iyi diye duydum onlara Bir bakabilirsiniz bütçenize uygun vardır belki.

Garanti durumu korkutuyor. En ufak bir problemde kullanıcı hatası diyorlar. Çekimser kalıyorum. Monitör için az paralar değil sonuçta.
Ona yapacak bir şey yok. 3 yıl yanma garantisi diyorlar ama üretim hatalı panaller için geçerli. Kullanıma bağlı yanlamar her firma için kullanıcıya fatura edilir.