Güzel duruyor ama koydukları kasadaki güç kaynağından şüpheliyim, ne kadar kaliteli bilemiyorum. RAM frekansını da yazmamışlarTarayıcımın favoriler çubuğuna ekledim
Bu arada şöyle bir şey bulduk. Hedeflediğimiz sisteme çok yakın. Sizce nasıl? Bu fiyata alınır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Amadeus Tesla
Uzman
Ram için 5600 MHz yazmışlar. Güç kaynağı konusunda ben de aynı fikirdeyim. Elimde ölçüm cihazı ve daha iyi bir güç kaynağı var, olmazsa değiştircez. Teşekkür ederim yorumun içinGüzel duruyor ama koydukları kasadaki güç kaynağından şüpheliyim, ne kadar kaliteli bilemiyorum. RAM frekansını da yazmamışlarAma fiyat olarak uygun gibi, denk sistemlere baktım genelde 75 civarına o yüzden alınabilir bence. En kötü ihtimalle RAM kötü bir modelse değiştirilebilir.
Bu da AMD karşılığı benzer fiyattalar ama parçalar da kalite farkı var. HB gibi taksit olayı yok sanırım.
Crucial RAM (CL46) yazmış yorumda bir kişi detaylıca anlatmış sistemi
.
Güzel duruyor ama koydukları kasadaki güç kaynağından şüpheliyim, ne kadar kaliteli bilemiyorum. RAM frekansını da yazmamışlarama fiyat olarak uygun gibi, denk sistemlere baktım genelde 75 civarına o yüzden alınabilir bence. En kötü ihtimalle RAM kötü bir modelse değiştirilebilir.
Crucial RAM (CL46) yazmış yorumda bir kişi detaylıca anlatmış sistemi
Amadeus Tesla
Uzman
Bu da AMD karşılığı benzer fiyattalar ama parçalar da kalite farkı var. HB gibi taksit olayı yok sanırım.
Crucial RAM (CL46) yazmış yorumda bir kişi detaylıca anlatmış sistemi.
O da güzel sistemmiş. Peşin fiyatına taksit çok cezbediyor şu anda
Aynen ben de o yorumda gördüm
SemhEngn
Başarılı