Bütçe
30.000-40.000 TL
Teşekkür ederim inşallah bilgi vereceğim.

Saatlerdir uğraşmam sonucunda vazgeçtim diyebilirim.
Kredi kartı ve bulunduğum bölgeye hizmet alamadığım için Amazon ve bazı siteleri elemek zorunda kaldım. Haliyle fiyatlar absürt oldu.

Bende alternatif olarak bu monitörü almayı düşünüyorum artık. MSI sitesine baktığımda 5 katmanlı tandem panel ifadesini görmedim ama yapay zeka MPG 272urx ile MAG 272up X24 aynı panelleri kullanıyor dedi. Bazı karşılaştırmalara baktım ve pek güvenmedim verdiği bilgilere. O yüzden size sormak istedim. Bu monitör, Gigabyte MO27U2 ve MSI 272urx ile aynı panelleri mi kullanıyor? Diğer 2 monitörden farkı nedir? Alınır mı? Önerir misiniz?

Aynı paneli kullanıyor. Yapay zekaya sorma genelde yanlış bilgi verir. Bozuk saat misali 1 kez doğruyu gösterdiği de oluyor tabii. Ebrar bilgisayardan alma Gaming.Gen.TR daha iyi.

Teknik özellikleri kırpılmış (typ-c 15 vs 90w) ve gaming ıntelligence gibi özellikleri desteklemiyor. RGB gibi ekstralar yok. MPG almak yerine MAG daha mantıklı.

USB benim için çok önemli değil. Arada sırada telefondan görüntü aktarabileceğim bir teknolojiye sahipse güzel olur ama olmasa da olur şart değil. Hızlı şarj veya yavaş şarj olmasıda önemli değil kullanacağımı düşünmüyorum. RGB olsa da açmam zaten :)
Ama bu gaming ıntelligence ne demek bilmiyorum. Oyun için önemli bir şey mi?

USB benim için çok önemli değil. Arada sırada telefondan görüntü aktarabileceğim bir teknolojiye sahipse güzel olur ama olmasa da olur şart değil. Hızlı şarj veya yavaş şarj olmasıda önemli değil kullanacağımı düşünmüyorum. RGB olsa da açmam zaten :)
Ama bu gaming ıntelligence ne demek bilmiyorum. Oyun için önemli bir şey mi?

Monitörün ayarlarını yapmanı sağlayan bir uygulama. Eğer MAG alırsan eski versiyonu kullanman gerekiyor, muhtemelen daha az özelleştirme falan vardır.

Monitörün ayarlarını yapmanı sağlayan bir uygulama. Eğer MAG alırsan eski versiyonu kullanman gerekiyor, muhtemelen daha az özelleştirme falan vardır.

Teşekkür ederim inşallah alabilirsem haber vereceğim.

URX272 aldım hocam tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme: