Teşekkür ederim inşallah bilgi vereceğim.
Saatlerdir uğraşmam sonucunda vazgeçtim diyebilirim.
Kredi kartı ve bulunduğum bölgeye hizmet alamadığım için Amazon ve bazı siteleri elemek zorunda kaldım. Haliyle fiyatlar absürt oldu.
Bende alternatif olarak bu monitörü almayı düşünüyorum artık. MSI sitesine baktığımda 5 katmanlı tandem panel ifadesini görmedim ama yapay zeka MPG 272urx ile MAG 272up X24 aynı panelleri kullanıyor dedi. Bazı karşılaştırmalara baktım ve pek güvenmedim verdiği bilgilere. O yüzden size sormak istedim. Bu monitör, Gigabyte MO27U2 ve MSI 272urx ile aynı panelleri mi kullanıyor? Diğer 2 monitörden farkı nedir? Alınır mı? Önerir misiniz?
Aynı paneli kullanıyor. Yapay zekaya sorma genelde yanlış bilgi verir. Bozuk saat misali 1 kez doğruyu gösterdiği de oluyor tabii. Ebrar bilgisayardan alma Gaming.Gen.TR daha iyi.
MSI MAG 272UP QD-OLED X24 26.5 inç Gaming Monitör
MAG 272UP QD-OLED X24 oyun monitörüyle zaferinizi görselleştirin. 3840 x 2160 (UHD) yeni nesil QD-OLED panel, 240 Hz yenileme hızı ve 0,03ms tepki süresi sunar.
Teknik özellikleri kırpılmış (typ-c 15 vs 90w) ve gaming ıntelligence gibi özellikleri desteklemiyor. RGB gibi ekstralar yok. MPG almak yerine MAG daha mantıklı.