Bütçe
30.000 - 40.000 TL
Estağfurullah, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum sadece. 🫶
Forumdaki diğer arkadaşlarda aynı şekilde.

Doğru canım doğru. Sağ olsun @14925 da çok yardımcı oldu bana. Hatırlıyor musun benim Intel sistemleri. Biri 13600K diğeri 14400F idi. Swap yapacaktık. Fehmi de Adana'da ya. Dedim müsaitsen gelsene. Bana yardımcı ol.

Bir dakika tereddüt etmedi. Atladı geldi. Hem de ne geliş. Cebinde tornavida seti, termal macun 🤣 Sadece ekran kartı ve RAM'leri değiştirince onlara gerek kalmadı ama kardeşime kahvesini ısmarladım. Sağ olsun yine de.

Bugün öğrendim ki 6 aya bağlanmış. Söyleyecek çok şey var da neyse... Onu 6 aya bağladılarsa ben müebbet yerim. Sizleri seviyorum.
Bir türlü emekli olamayan @Ayhan Dönmez babayı da ❤️

@LH44 kasa olarak ne önerirsin? High Power 850 watt aldık diyelim. Çok uçmadan fiyat performans bir model var mı aklında?

Son düzenleyen: Moderatör:
@LH44 kasa olarak ne önerirsin? High Power 850 watt aldık diyelim. Çok uçmadan fiyat performans bir model var mı aklında?

Bütçe nedir?

Duruma göre VG4202FLA (İnventus), VG4202FL (fanları kontrol edilemiyor), D501A, D502A, Lian Li Vector 100R, Phanteks XT View, A21 Plus, P500C, CMT318 (PSU'suz), Ponos Ultra, MAG Forge 320R, 480T bakılabilir.

Bütçe nedir?

Duruma göre VG4202FLA (İnventus), VG4202FL (fanları kontrol edilemiyor), D501A, D502A, Lian Li Vector 100R, Phanteks XT View, A21 Plus, P500C, CMT318 (PSU'suz), Ponos Ultra, MAG Forge 320R, 480T bakılabilir.

Kasa ve PSU toplam 6-7 civarları olsun işte. Bu fiyat bandı ve bandın üstünü görmek isterim. Müsait olduğunda 🥰

@LH44 kasadan vazgeçtim diyelim. İkisi için 6-7 bin diyordum ya bunun yerine PSU'yu bir tık yükseltmek istesek seçimimiz ne olmalı?

Bunu soruyorum çünkü benim Intel sistemi parça parça satabilirim ve içindeki 1050 wattlık PSU'yu kullanmak istemiyorum. Kasayı satmam. Böylece sadece PSU ihtiyacım olur.

@LH44 benim kasayı hatırlıyorsun değil mi? ZOKO.

@LH44 kasadan vazgeçtim diyelim. İkisi için 6-7 bin diyordum ya bunun yerine PSU'yu bir tık yükseltmek istesek seçimimiz ne olmalı?

Bunu soruyorum çünkü benim Intel sistemi parça parça satabilirim ve içindeki 1050 wattlık psu yu kullanmak istemiyorum. Kasayı satmam. Böylece sadece psu ihtiyacım olur.

@LH44 benim kasayı hatırlıyorsun değil mi? ZOKO.

Açık konuşayım hatırlamıyorum. 😀
Zoko Melody'den yana kullanıyorum hakkımı.

Vita GM, Raijintek Cratos veya Lian Li'nin Platinium modelleri de var ancak gerekli mi? Tartışılır.
High Power Elemenr Revo veya Performance FS bakılabilir.

Açık konuşayım hatırlamıyorum. 😀
Zoko Melody'den yana kullanıyorum hakkımı.

Vita GM, Raijintek Cratos veya Lian Li'nin Platinium modelleri de var ancak gerekli mi? Tartışılır.
High Power Elemenr Revo veya Performance FS bakılabilir.
20260205_155830.webp