Aynen öyle.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 30.000-40.000 TL
AlbertoTigre
Becerikli
Bizde eski Amana var 20 senesi var fakat bakım filtre ücretleri felan baya yüksek masrafları o yüzde son 5 senedir arızalanmazsa sıkıntısı yok. Şu devirde elektronik cihazların eski kalite değil hiçbiri. Tamiri kolay ve az maaliyetliyse onu tercih etmeni tavsiye ederim. Bir de Türkiye'de satılan elektronik cihazları neden hep en düşük enerji verimliliği sınıfında bilgisi olan aydınlatabilir mi ?
Yasin Alemdağ
Yetkin
Bu ürün çok hoşuma gitti nedenini bilmiyorum. 3K fark ile profilo 5 k fark ile Bosch alabiliyorum. Ancak altus hacim olarak daha büyük. https://www.epey.com/buzdolabi/altus-alk-464.html
Alakasız. Bosch ve Siemens Türkiyede üretiliyor. Eski Alman kalitesi yok.Samsung, Bosch, Siemens dışında almayın. Beko alabilirsiniz fakat Türkiye'de üretilen modelleri kötü.
İyi bir model değil o kadar.Bu ürün çok hoşuma gitti nedenini bilmiyorum. 3K fark ile profilo 5 k fark ile Bosch alabiliyorum. Ancak altus hacim olarak daha büyük. https://www.epey.com/buzdolabi/altus-alk-464.html
@Yasin Alemdağ benim önerim direkt bu model olur. Bosch grubu her ne kadar Türkiyede üretilsede servis ağı ve fiyatlandırması Arçelik kadar iyi değil. Kalite olarakta pek fark yok.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Alakasız. Bosch ve Siemens Türkiye'de üretiliyor. Eski Alman kalitesi yok.
İyi bir model değil o kadar.
@Yasin Alemdağ benim önerim direkt bu model olur. Bosch grubu her ne kadar Türkiye'de üretilsede servis ağı ve fiyatlandırması Arçelik kadar iyi değil. Kalite olarak da pek fark yok.
Hangi model hocam.
25457
Uzman
Alakasız. Bosch ve Siemens Türkiye'de üretiliyor. Eski Alman kalitesi yok.
Eski kalitesi olmadığının bende farkındayım fakat hala Arçelik ve Beko gibi markalardan iyiler. Ek olarak servisleri daha ilgili.
Linki ekledim.
Değiller. Aradaki fiyat farkına değecek bir olay yok. 2 markanın da teknik servisinde çalıştım.Eski kalitesi olmadığının bende farkındayım fakat hala Arçelik ve Beko gibi markalardan iyiler. Ek olarak servisleri daha ilgili.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Linki ekledim.
Değiller. Aradaki fiyat farkına değecek bir olay yok. 2 markanın da teknik servisinde çalıştım.
Hocam buzluk altta olsa olur mu? Nedenini bilmiyorum ancak altta istiyorlar.
25457
Uzman
Evde 2021'de aldığım Arçelik buzdolabı var çok sesli çalışıyor. Ayrıca servis çalışanları Suriyeli veya tas kafalı çocuklardan oluşuyor. Ben şahsen Samsung tercih ederdim konu sahibine kalmış.Değiller. Aradaki fiyat farkına değecek bir olay yok.