Bütçe
30.000-40.000 TL
Arçelik bence en iyisi, çünkü müşteri desteği, memnuniyet ve ulaşım kolaylığı açısından çok iyi bir marka. Beko, Arçelik ve Altus üçü de aynı, bizde Arçelik var.

Hocam buzluk altta olsa olur mu? Nedenini bilmiyorum ancak altta istiyorlar.
Olur. Altta olması daha ergonomik zaten.

Arçelik 270475 MB bu nasıldır hocam?
Güzel. Benim attığıma çıkarsa bütçe onu tercih edebilirsin.

Evde 2021'de aldığım Arçelik buzdolabı var çok sesli çalışıyor. Ayrıca servis çalışanları Suriyeli veya tas kafalı çocuklardan oluşuyor. Ben şahsen Samsung tercih ederdim konu sahibine kalmış.
Bölgeye göre değişir.

Pek sanmıyorum, servis elemanları ukala ve iş bilmez. Teknoloji şans işi fakat 2018'den beri aldığım tüm Arçelik ürünlerinde sorun yaşadım. İlk aldığım No Frost buzdolabı buzlanma yapıyordu iade ettim, şu an kullandığım ise çok sesli çalışıyor. 2010'lu yıllarda aldığım Arçelik çamaşır makinesi bozulduktan sonra yine Arçelik aldım, bu sefer kazanı düştü.

Kısacası kalitelerini özellikle servis olarak çok bozdular, ben konu sahibinin yerinde olsam Samsung alırdım, servisleri iyi ve ilgililer. Ürünleri kaliteli zaten.

Pek sanmıyorum, servis elemanları ukala ve iş bilmez. Teknoloji şans işi fakat 2018'den beri aldığım tüm Arçelik ürünlerinde sorun yaşadım. İlk aldığım No Frost buzdolabı buzlanma yapıyordu iade ettim, şu an kullandığım ise çok sesli çalışıyor. 2010'lu yıllarda aldığım Arçelik çamaşır makinesi bozulduktan sonra yine Arçelik aldım, bu sefer kazanı düştü.

Kısacası kalitelerini özellikle servis olarak çok bozdular, ben konu sahibinin yerinde olsam Samsung alırdım, servisleri iyi ve ilgililer. Ürünleri kaliteli zaten.
Servisi iyi olabilir, ürünleri çokta iyi değil. Özellikle çamaşır makineleri.