Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 30.000-40.000 TL
Yasin Alemdağ
Yetkin
Linki ekledim.
Değiller. Aradaki fiyat farkına değecek bir olay yok. 2 markanın da teknik servisinde çalıştım.
Arçelik 270475 MB bu nasıldır hocam?
Olur. Altta olması daha ergonomik zaten.Hocam buzluk altta olsa olur mu? Nedenini bilmiyorum ancak altta istiyorlar.
Güzel. Benim attığıma çıkarsa bütçe onu tercih edebilirsin.
Bölgeye göre değişir.Evde 2021'de aldığım Arçelik buzdolabı var çok sesli çalışıyor. Ayrıca servis çalışanları Suriyeli veya tas kafalı çocuklardan oluşuyor. Ben şahsen Samsung tercih ederdim konu sahibine kalmış.
25457
Uzman
Pek sanmıyorum, servis elemanları ukala ve iş bilmez. Teknoloji şans işi fakat 2018'den beri aldığım tüm Arçelik ürünlerinde sorun yaşadım. İlk aldığım No Frost buzdolabı buzlanma yapıyordu iade ettim, şu an kullandığım ise çok sesli çalışıyor. 2010'lu yıllarda aldığım Arçelik çamaşır makinesi bozulduktan sonra yine Arçelik aldım, bu sefer kazanı düştü.
Kısacası kalitelerini özellikle servis olarak çok bozdular, ben konu sahibinin yerinde olsam Samsung alırdım, servisleri iyi ve ilgililer. Ürünleri kaliteli zaten.
25457
Uzman
Boyu küçük birisi yoksa kullanışlı olur.Hocam buzluk altta olsa olur mu? Nedenini bilmiyorum ancak altta istiyorlar.
Servisi iyi olabilir, ürünleri çokta iyi değil. Özellikle çamaşır makineleri.Pek sanmıyorum, servis elemanları ukala ve iş bilmez. Teknoloji şans işi fakat 2018'den beri aldığım tüm Arçelik ürünlerinde sorun yaşadım. İlk aldığım No Frost buzdolabı buzlanma yapıyordu iade ettim, şu an kullandığım ise çok sesli çalışıyor. 2010'lu yıllarda aldığım Arçelik çamaşır makinesi bozulduktan sonra yine Arçelik aldım, bu sefer kazanı düştü.
Kısacası kalitelerini özellikle servis olarak çok bozdular, ben konu sahibinin yerinde olsam Samsung alırdım, servisleri iyi ve ilgililer. Ürünleri kaliteli zaten.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Güzel. Benim attığıma çıkarsa bütçe onu tercih edebilirsin.
Bütçe çıkar ama inox çizildiği için tercih etmiyorlar beyaz istediler.
25457
Uzman
Konu sahibi buzdolabı aldığından Samsung ürünlerine göz atabilir bence. Şu an evde çamaşır ve bulaşık makinesi dışında komple Samsung kullanıyorum.Servisi iyi olabilir, ürünleri çokta iyi değil. Özellikle çamaşır makineleri.
Attığını alabilirsin o zaman hocam.Bütçe çıkar ama inox çizildiği için tercih etmiyorlar beyaz istediler.