Bütçe
30.000-40.000 TL
Boyu küçük birisi yoksa kullanışlı olur.

Evet annem biraz kısadır 1.60 falan.

Konu sahibi buzdolabı aldığından Samsung ürünlerine göz atabilir bence. Şu an evde çamaşır ve bulaşık makinesi dışında komple Samsung kullanıyorum.

Hocam Samsung'u seviyorum TV Samsung yıllar oldu halen daha sıkıntı çıkarmadı ama çamaşır makinesindeki bu bahtsızlıktan sonra biraz soğudum ne yalan söyleyeyim.

Evet annem biraz kısadır 1.60 falan.

Üst taraftan ürün alırken biraz sorun yaşayabilir belki, attığınız buzdolabı 1.87 cm.

Hocam Samsung'u seviyorum TV Samsung yıllar oldu halen daha sıkıntı çıkarmadı ama çamaşır makinesindeki bu bahtsızlıktan sonra biraz soğudum ne yalan söyleyeyim.
Çamaşır makinesi dışında ürünleri iyidir, Arçelik denemek istiyorsanız deneyebilirsiniz fakat benim önerim Samsung olurdu. Çamaşır makinesinde Siemens ile Bosch iyi.

Anladım o zaman bu Arçelik modelini mağazada yarın bulabilirsem inceleyeceğim gitmişken Samsung'a da bir göz atarım F/P olarak karşılaştırırım. İnternet ucuzsa oradan alırım mağaza ucuzsa oradan. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Anladım o zaman bu Arçelik modelini mağazada yarın bulabilirsem inceleyeceğim gitmişken Samsung'a da bir göz atarım F/P olarak karşılaştırırım. İnternet ucuzsa oradan alırım mağaza ucuzsa oradan. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Bence gitmeden önce mağazaları arayıp model sorun, varsa gidin. Orada kafanızı karıştırabilirler, iki markadan kesin bir model seçip birini almanız daha mantıklı olur.