Amazon'dan bunu alman daha mantıklı olur. 1 yıldız olduğuna bakma. Değerlendirmesi yok.
Hala LOQ öneriliyor mu bu forumda ahahaha ! Recep beyin videosuna rağmen hem de. İşime gelir Lenovo anakart yanma sorunu görmeye devam ederiz bana hava hoş. En çok hangi model önerilip satılıyorsa o forumda, en çokta onun sorun konusu açılır bunun kaçışı yok laptop kaliteli olsa bile böyle bu durum.

Bütçenizi biraz yükseltebilirseniz şunu kesinlikle öneririm:

Anakart sorunlu LOQ’lardan almaktansa bin kat daha iyi olur. Daha yeni 2-3K ucuza aldırdım arkadaşıma, hiçbir sorunu yok tertemiz dizüstü.

Bütçemi yükseltemem derseniz 6 GB 4050 olanı da var:

Bütçenizi biraz yükseltebilirseniz şunu kesinlikle öneririm:

Anakart sorunlu LOQ'lardan almaktansa bin kat daha iyi olur. Daha yeni 2-3K ucuza aldırdım arkadaşıma, hiçbir sorunu yok tertemiz dizüstü.

Bütçemi yükseltemem derseniz 6 GB 4050 olanı da var:

Casper modellerine çok sıcak bakamıyorum maalesef. LOQ'lar da kronik anakart sorunlu. Victuslarda da hall sensörü sıkıntılı geriye attığım kaldı galiba daha iyi öneri yoksa.

Hala LOQ öneriliyor mu bu forumda ahahaha ! Recep beyin videosuna rağmen hem de. İşime gelir Lenovo anakart yanma sorunu görmeye devam ederiz bana hava hoş. En çok hangi model önerilip satılıyorsa o forumda, en çokta onun sorun konusu açılır bunun kaçışı yok laptop kaliteli olsa bile böyle bu durum.
Ryzen modellerinde anakart yanma mevzusu kronik değil İntel gibi. Özellikle i5'li modellerde Hindistan'da fazlaca anakart yanma sorunu görüldü. Ryzen modellerde sorun çıkma ihtimali çok düşük. Yukarıda biri Casper önermiş. Ryzen'li Lenovo LOQ'lar daha mantıklı. Alternatif olarak ASUS TUF A serisi var. Fakat Lenovo'nun soğutması daha başarılı. Biraz daha bütçe çıkarsa üçüncü taraf bir satıcıdan Nitro 5 alması mantıklı olur. Fakat o cihaza dair yorum yoktu. Bu sebeple önermedim.

Ryzen modellerinde anakart yanma mevzusu kronik değil İntel gibi. Özellikle i5'li modellerde Hindistan'da fazlaca anakart yanma sorunu görüldü. Ryzen modellerde sorun çıkma ihtimali çok düşük. Yukarıda biri Casper önermiş. Ryzen'li Lenovo LOQ'lar daha mantıklı. Alternatif olarak ASUS TUF A serisi var. Fakat Lenovo'nun soğutması daha başarılı. Biraz daha bütçe çıkarsa üçüncü taraf bir satıcıdan Nitro 5 alması mantıklı olur. Fakat o cihaza dair yorum yoktu. Bu sebeple önermedim.
Olaya sadece Lenovo gözü ile bakmıyorum ki ben ya da LOQ özelinde. Anakart problemi duyulan marka benim için Casper'dı. Anakartı yanıyor diyorlardı şimdi de Lenovo. Onun harici teknoloji zaten şans işi. Belki de Casper daha sorunludur LOQ'a göre. Bana tam tersi denk geldi ama tecrübe değil yorumlara göre konuştum ben Lenovo için. Casper için ise tecrübe. Yoksa LOQ'tan da memnun olan çok lakin bu aşamaya kadar böyle düşünüyordum. Sonra LOQ Casper'ı da aşarak 170W adaptör ile battery drain sorunu, kasanın çatlaması sorunu gibi sorunlarda eklenince sizin yorumunuza öyle cevap verdim.

170W adaptör verecekse almayın 130W crossload var Casper'da ona rağmen 180W ucu ucuna yetiyor. Lenovo'larda 150W sanırım bu crosslad her türlü battery drain yapacaktır.

Son düzenleme:
Olaya sadece Lenovo gözü ile bakmıyorum ki ben ya da LOQ özelinde. Anakart problemi duyulan marka benim için Casper'dı. Anakartı yanıyor diyorlardı şimdi de Lenovo. Onun harici teknoloji zaten şans işi. Belki de Casper daha sorunludur LOQ'a göre. Bana tam tersi denk geldi ama tecrübe değil yorumlara göre konuştum. Yoksa LOQ'tan da memnun olan çok lakin LOQ Casper'ı da aşarak 170W adaptör ile battery drain sorunu, kasanın çatlaması sorunu gibi sorunlarda eklenince sizin yorumuna öyle cevap verdim.
Anladım. 170W adaptörle battery drain sorunu can sıkıcı. Bir ara servisten 230W adaptör isteyince veriyorlardı. Şimdi vermiyorlar sanırım.

Anladım. 170W adaptörle battery drain sorunu can sıkıcı. Bir ara servisten 230W adaptör isteyince veriyorlardı. Şimdi vermiyorlar sanırım.
Yok vermiyorlarmış. Ben G870'i aldığımda bende de battery drain yaptı 180W adaptör ama yapma sebebi benchmarklardan kaynaklıydı sonra batarya %70 kapasiteye kadar düşünce battery drain görmedim ki G870'in LOQ ile alakası yok aslen. 70W gpu modellerin aşırtmalı hali 105W düşünün yani toplam işlemci ile beraber 130 135W falan çekebiliyor ve hafif bir batterydrain var. LOQ'un crossload 140 150W olabilir çünkü ekran kartı 120W sanırım. Haliyle LOQ önerip kimseyi yüksek beklentiye sokmamak lazım. Onun harici dediğim gibi LOQ sahibi biri ile konuştum başka bir forumda. Esc tuşu ısıdan kırılmış, anakart problemi yaşayacağım sanırım diyor ama memnunum diyor çünkü çok uygunmuş fiyatı. Forumlarda da her türlü probleme rağmen önerildiğini düşünürsem memnun olmaması için bir sebep yok.

Yok vermiyorlarmış. Ben G870'i aldığımda bende de battery drain yaptı 180W adaptör ama yapma sebebi benchmarklardan kaynaklıydı sonra batarya %70 kapasiteye kadar düşünce battery drain görmedim ki G870'in LOQ ile alakası yok aslen. 70W gpu modellerin aşırtmalı hali 105W düşünün yani toplam işlemci ile beraber 130 135W falan çekebiliyor ve hafif bir batterydrain var. Haliyle LOQ önerip kimseyi yüksek beklentiye sokmamak lazım. Onun harici dediğim gibi biri ile konuştum başka bir forumda. Esc tuşu ısıdan kırılmış, anakart problemi yaşayacağım sanırım diyor ama memnunum diyor çünkü çok uygunmuş fiyatı. Forumlarda da her türlü probleme rağmen önerildiğini düşünürsem memnun olmaması için bir sebep yok.
Bunu öğrendiğim iyi oldu. Battery drain sorunu yüzünden prizde kullanılınca bile şarj seviyesi düştüğünden dolayı almanın pek mantığı yok. Önerimi bu laptopla değiştiriyorum. Yine Ryzen'li LOQ alınabilir. Fakat ben 230W adaptör verilmemesinden dolayı almazdım.