Detaylar
Kim cevapladı?Asus çok daha iyi ofis işlerinde vs. fanları daha sessiz bir kere (maksimum fan olarak G870 daha sessizdir). Ayrıca Asus çok daha fazla w çekebiliyor Casper'a göre ama Casper'ın dandik crossload'ına rağmen o işlemci ile Asus'a fark atabilir. Oyun açısından Casper daha önde burada net. Yine de o fiyatı Casper için çıkmaya değmez G870 kullanıcısı olarak söylüyorum. G870 44K için 5060 olanı çok iyiydi bence bir de 4060 olan 29K fiyata düştüğünde çok iyiydi. Attığınız linkte pahalı olma sebebi intel işlemcisi yoksa ederi Asus'tan az.Bütçenizi biraz yükseltebilirseniz şunu kesinlikle öneririm:
Anakart sorunlu LOQ’lardan almaktansa bin kat daha iyi olur. Daha yeni 2-3K ucuza aldırdım arkadaşıma, hiçbir sorunu yok tertemiz dizüstü.
Bütçemi yükseltemem derseniz 6 GB 4050 olanı da var:
Asus'un adaptörü de çok daha güzel bataryası da ayrıca ddr5 ram var Asus'ta G870'te o yok. Asus'u öneririm. Casper 5000 serisi le ddr5'e geçti o yüzden onda da artık uygun fiyat göremeyiz.
Ama Casper'da kasada çatlama, klavyede deforme, anakartı yanma, hafif yaşamamı saymazsak battery drain sorunu yaşamadım. İlk aldığımda benchlerde zorlamamdan dolayı %100 bataryadan %95'e kadar gerileme görüyordum o kadar. Ben 2023 yılında aldım, 2023 yılında herkes Casper anakart yakacak diyordu LOQ yaktı anakartı.

135 140W crossload ile ısınma sorunu anakart yanması veya battery drain sorunu biraz imkansızlaşıyor.
Son düzenleme:
Konu başlığında attığım modeli öneriyorsunuz yani değil mi?Asus çok daha iyi ofis işlerinde vs. fanları daha sessiz bir kere (maksimum fan olarak G870 daha sessizdir). Ayrıca Asus çok daha fazla w çekebiliyor Casper'a göre ama Casper'ın dandik crossload'ına rağmen o işlemci ile Asus'a fark atabilir. Oyun açısından Casper daha önde burada net. Yine de o fiyatı Casper için çıkmaya değmez G870 kullanıcısı olarak söylüyorum. G870 44K için 5060 olanı çok iyiydi bence bir de 4060 olan 29K fiyata düştüğünde çok iyiydi. Attığınız linkte pahalı olma sebebi intel işlemcisi yoksa ederi Asus'tan az.
Asus'un adaptörü de çok daha güzel bataryası da ayrıca ddr5 ram var Asus'ta G870'te o yok. Asus'u öneririm. Casper 5000 serisi le ddr5'e geçti o yüzden onda da artık uygun fiyat göremeyiz.
Evet, Lenovo'yu ben olsam Casper'ın bile gerisine atarım o kadar diyeyim.Konu başlığında attığım modeli öneriyorsunuz yani değil mi?
170W adaptör büyük hata o cihaza. Kasa da plastik ayrıca Erazer diye bir yan markası var Lenovo'nun. Bazı müşterilerin şikayetleri sonrası sürekli kampanya yaparak Türkiye'de yan markası ile tutunmaya çalışıyor. Baktılar içerik üreticileri Türkiye'de şikayet eden müşterileri gösteriyor, Erazer'ı sundular Türkiye'ye sürekli indirim yapıyorlar. Oysa o da Lenovo gibi yani. Resmen tuzak gibi. Lenovo köklü bir laptop üreticisi ama LOQ'tan özellikle de İntel olanlarından korkulur. 170W adaptörüne mi yanarsın ? Forumlarda anakart başklıklarına mı ? Yoksa Erazer'in Casper'dan iyi indirim yapmasına mı ? Ya da forumlarda önerilmemesine mi ? Lenovo umarım kendine çekidüzen verir.
Techolay neyse de başka forumlarda LOQ diye aratma yaparsanız W tuşu ve esc tuşunun sıcaktan çatlayanına bile denk gelebiliyorsunuz.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-