HamzaBakansız
Çalışkan
Merhaba. Bütçem 30.000 TL ve 45.000 TL arasındadır. Rekabetçi oyunlar oynuyorum. Gözüme çarpan monitörleri aşağıya bırakıyorum. Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
BENQ Modelleri için düşüncen var mı?Merhaba, MSI MPG 271QRX veya ASUS PG27AQDP modellerini öneririm. MSI modelini 37-38K bandına amazonda görmüştüm ama kalmamış. Biri 360HZ Parlak, diğeriyse 480HZ Mat panel. Ben ikinci modeli satın aldım. Sistemi kurmadığımdan tam olarak deneyimleyemedim fakat ikisi de memnun eder bana kalırsa.
XG27 QD-OLED, ortam ışığında siyahlar kırmızımsı veya kahverengimsi renk oluyor. Parlak kaplamalı, ortam ışığını net yansıtır.Merhaba. Bütçem 30.000 TL ve 45.000 TL arasındadır. Rekabetçi oyunlar oynuyorum. Gözüme çarpan monitörleri aşağıya bırakıyorum. Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
![]()
![]()
XG27AQDMG stoklarda yok malesef. Gelse direkt alacağım. Dediğiniz gibi iki model de güncel teknolojili ve fiyatları daha uygun. Yabancı incelemelerde CDGN QD-OLED olduğundan ortam karanlık değilse siyahlar kırmızımsı/kahverengimsi hal alıyor. Yani normal koşullarda doğru renk veremiyor. Millete bunu normalleştirmeleri garip. O kadar pahalı monitörlerde üstelik bu kabul edilemez bence.XG27AQCDNG ya da XG27AQDMG almanı öneririm, bu fiyat bandına OLED harici alınmaz zaten, bir de ASUS'tan şaşma derim.
XG27AQDMg stoklarda yok maalesef. Gelse direkt alacağım. Dediğiniz gibi iki model de güncel teknolojili ve fiyatları daha uygun. Yabancı incelemelerde cdgn qd-OLED olduğundan ortam karanlık değilse siyahlar kırmızımsı/kahverengimsi hal alıyor. Yani normal koşullarda doğru renk veremiyor. Millete bunu normalleştirmeleri garip. O kadar pahalı monitörlerde üstelik bu kabul edilemez bence.
Benim kişisel görüşüm ama yabancı incelemelerde qd-OLED'lerin bu hatası direkt gösteriliyor.