Tablet almıştım memnun kalmadığım için iade ediyorum. Ekran çok büyük geldi 11 inç. Bütçem 30 bin TL. Oyunlarda ısınmayan bir telefon istiyorum. Oynadığım en ağır oyun Mobile Legends. Bu oyunda da ısınmayan cihaz vardır diye düşünüyorum. iPad mini inceledim ama çok saçma geldi, telefon alırım daha iyi. POCO, Xiaomi gibi markaları hiç kullanmadım arayüzüne alışamam gibi geliyor. Kardeşim Honor 400 aldı arayüzü hiç beğenmedim. Samsung'lar da genel olarak oyun için çok iddialı değiller. Kafam çok karışık. Siz ne önerirsiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Bildiğim kadarıyla tabletlere kablosuz gamepad bağlanabiliyor, bu şekilde tablet kullanmayı düşünür müsünüz? Bu sayede büyüklük dezavantaj değil avantaj olacaktır. Yok ben artık kararımı telefondan yana verdim diyorsanız Poco F7 oyun için ideal bir cihaz olacaktır.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/poco-f7-512gb.html
mr.esat
Üstün
Samsung Galaxy Tab A11 Tablet (8 GB / 128 GB)
Samsung Galaxy Tab A11 Tablet SM-X133NZSEMEA detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
İkisinin de boyutu 11 inç'ten küçük. Lenovo 8 Gen 3'lü canavar.
Ps5 kolu var ama mobile legends gibi moba bir oyunda da kullanılabilir mi?Bildiğim kadarıyla tabletlere kablosuz gamepad bağlanabiliyor, bu şekilde tablet kullanmayı düşünür müsünüz? Bu sayede büyüklük dezavantaj değil avantaj olacaktır. Yok ben artık kararımı telefondan yana verdim diyorsanız Poco F7 oyun için ideal bir cihaz olacaktır.
Tablet istemiyorumMobile Legends oynuyorsanız işinizi görecektir. He ben illa paramı israf edeceğim çipi yatıracağım diyorsanız da:![]()
Samsung Galaxy Tab A11 Tablet (8 GB / 128 GB)
Samsung Galaxy Tab A11 Tablet SM-X133NZSEMEA detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
İkisinin de boyutu 11 inç'ten küçük. Lenovo 8 Gen 3'lü canavar.
Sizce katlanır telefonlar nasıl olur? Bütçemi yükseltebilirim Z flip 7 için. Ama yine ısınır gibime geliyor.
Son düzenleme:
Youtube videolarına baktım bir sürü oynanış videosu var.Ps5 kolu var ama mobile legends gibi moba bir oyunda da kullanılabilir mi?
YouTube videolarına baktım bir sürü oynanış videosu var.
Uygulamasız bir yolu var mı peki bunu yapmanın. K2'er falan uygulamalar var. Direkt Bluetooth ile bağlayıp oynanmıyor mu? Bir deneyeyim Tab S11 gerçekten güçlü bir cihaz sırf boyutu için iade etmek içime pek sinmiyor. Hoparlör kalitesini de beğenmedim fakat kararsızım.
Uygulamasız bir yolu var mı peki bunu yapmanın. K2'er falan uygulamalar var. Direkt Bluetooth ile bağlayıp oynanmıyor mu? Bir deneyeyim Tab S11 gerçekten güçlü bir cihaz sırf boyutu için iade etmek içime pek sinmiyor. Hoparlör kalitesini de beğenmedim fakat kararsızım.
Denediğim bir olay değil, kendiniz deneyerek görmelisiniz sonucu.
Denediğim bir olay değil, kendiniz deneyerek görmelisiniz sonucu.
Teşekkürler direkt iade etme kararı aldım hoparlörden memnun olmayan tek ben değilmişim, böyle bir sorunla da devam etmek istemiyorum.
Şu an S21 FE kullanıyorum. Mobile Legends 120 FPS veriyor fakat aşırı ısınıyor. Bu durumu yaşamak istemiyorum. Tablette yine 120 FPS ama ısınma hissedilmeyecek kadar azdı. Bu performansı telefonda yaşamanın yolu yok mu?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 6
Tablet almıştım memnun kalmadığım için iade ediyorum. Ekran çok büyük geldi 11 inç. Bütçem 30 bin TL. Oyunlarda ısınmayan bir telefon istiyorum. Oynadığım en ağır oyun Mobile Legends. Bu oyunda da ısınmayan cihaz vardır diye düşünüyorum. iPad mini inceledim ama çok saçma geldi, telefon alırım daha iyi. POCO, Xiaomi gibi markaları hiç kullanmadım arayüzüne alışamam gibi geliyor. Kardeşim Honor 400 aldı arayüzü hiç beğenmedim. Samsung'lar da genel olarak oyun için çok iddialı değiller. Kafam çok karışık. Siz ne önerirsiniz?
Arayüz olarak çok güzel, batarya konusunda üzmeyecek, ısınmasını maalesef bilmiyorum (test videolarını izleyin) nothing 3A bakabilirsin.
Samsung olarak da batarya için A56 bak. Onun dısında S24 FE S25 FE alırsan bataryada üzülürsün.
Arayüz olarak çok güzel, batarya konusunda üzmeyecek, ısınmasını maalesef bilmiyorum (test videolarını izleyin) nothing 3A bakabilirsin.
Samsung olarak da batarya için A56 bak. Onun dısında S24 FE S25 FE alırsan bataryada üzülürsün.
İşlemci çok içime sinmedi ama... Bilemedim sanki orta - düşüğe yakın mı?
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-