İşlemci çok içime sinmedi ama... Bilemedim sanki orta - düşüğe yakın mı?

Orta segment. Ama oldukça stabil ve ısınması zormus gsmarenanın incelemesine baktığımda.
Zaten oynadığın en ağır oyun Mobile Legends. Muhtemelen 60/90 FPS aralığı alacaksın.
Baktığımızda bu fiyat segmentinde iyi bataryalı ve iyi işlemcili POCO alsan, bunun kadar iyi yazılım ve stabiliği sağlayamaz.
Samsung tarafında bunun kadar iyi yazılım ve daha iyi işlemci olsa da bataryada üzer. Anca daha iyi batarya istersen A56 bakman lazım.
Genel olarak 3A hem kamerada hem bataryada hem yazılımda ve işlemcide bu fiyatta en toplu olanı. İşlemci zaten bayağı verimli çok güçlü olmasa da. Yani biraz işlemciden kısıp bunu alabilirsin. Bende uzun zamandır bu cihazı düşünüyordum. Eğer daha iyi kamera istersen abisi 3A Pro'ya da bakabilirsin ama işlemci farkı yok.

Orta segment. Ama oldukça stabil ve ısınması zormus gsmarenanın incelemesine baktığımda.
Zaten oynadığın en ağır oyun Mobile Legends. Muhtemelen 60/90 FPS aralığı alacaksın.
Baktığımızda bu fiyat segmentinde iyi bataryalı ve iyi işlemcili POCO alsan, bunun kadar iyi yazılım ve stabiliği sağlayamaz.
Samsung tarafında bunun kadar iyi yazılım ve daha iyi işlemci olsa da bataryada üzer. Anca daha iyi batarya istersen A56 bakman lazım.
Genel olarak 3A hem kamerada hem bataryada hem yazılımda ve işlemcide bu fiyatta en toplu olanı. İşlemci zaten bayağı verimli çok güçlü olmasa da. Yani biraz işlemciden kısıp bunu alabilirsin. Bende uzun zamandır bu cihazı düşünüyordum. Eğer daha iyi kamera istersen abisi 3A Pro'ya da bakabilirsin ama işlemci farkı yok.

Kamerayla hiç işim yok. Önceliğim işlemci gücü ve termal performansı.

Batarya konusunda da S21 FE batarya konusunda sıkıntısı bilinen bir telefon. Beni batarya anlamında üzmüyor. Bu bile yetiyorsa geçeceğim herhangi bir telefonda batarya sıkıntısı çekmem gibi geliyor.

Son düzenleme:
Kamerayla hiç işim yok. Önceliğim işlemci gücü ve termal performansı.

Batarya konusunda da S21 FE batarya konusunda sıkıntısı bilinen bir telefon. Beni batarya anlamında üzmüyor. Bu bile yetiyorsa geçeceğim herhangi bir telefonda batarya sıkıntısı çekmem gibi geliyor.

Hocam işlemciden kısarsanız ternal performansı çok iyi nothing 3Anın.
Yani S21 FE bataryada üzmüyorsa(?) S24 FE ye geçin o zaman.

Hocam işlemciden kısarsanız ternal performansı çok iyi nothing 3Anın.
Yani S21 FE bataryada üzmüyorsa(?) S24 FE ye geçin o zaman.

İşlemciden kısmayı hiç istemiyorum. Millet PUBG için 120 FPS cihaz ararken, ben basit bir oyunda bile 120FPS almayacaksam yeni cihaza geçmemin mantığı kalmıyor.

Hocam S24 fenin termal sorunu var. S25 FE o anlamda biraz daha iyi.
Eğer yazılımı çok sorun olmazsa 15t bakın. Yazılım o kadar kötü değil aslında.

Honor'u gördüm bu ne dedim. S25 FE yerine düz S24 nasıl olur ikisi de aynı işlemci sanırım. Tablet bu konuda ne güzeldi ya. Boyuta alışsam sesi tuhaf. Çok kararsızım. Yarın kargoya verecektim ama bu çıkmaz kafamı karıştırdı.