Honor'u gördüm bu ne dedim. S25 FE yerine düz S24 nasıl olur ikisi de aynı işlemci sanırım. Tablet bu konuda ne güzeldi ya. Boyuta alışsam sesi tuhaf. Çok kararsızım. Yarın kargoya verecektim ama bu çıkmaz kafamı karıştırdı.

S24 yerine S25 FE al aynı donanım ama bataryası daha büyük S25 FEnin.

Isınma durumu nasıl bu cihazlarda? Isındığı için S21 FE yi değiştiriyorum değiştirdiğime değsin bari.

S25 FE S24 FE ye göre daha az ısınıyor. Ama termal olarak daha iyi cihaz istersen Çinli markalara bakman daha iyi olur. Samsung, nothing gibi markalar oyun amaçlı değiller pek.

Bu cihazlar da ısınıyor. Ben olsam dediğim gibi F8 Pro falan alırım.

Lansman fiyatı 42K.
Bütçesini fazlasıyla aşıyor. O fiyatlara kadar 14t Pro, 15t ya da POCO F7 serisinden cihazlar alır. Ama tavsiyem 14t Pro olur.

S25 FE S24 FE ye göre daha az ısınıyor. Ama termal olarak daha iyi cihaz istersen Çinli markalara bakman daha iyi olur. Samsung, nothing gibi markalar oyun amaçlı değiller pek.

Lansman fiyatı 42K.
Bütçesini fazlasıyla aşıyor. O fiyatlara kadar 14t Pro, 15t ya da POCO F7 serisinden cihazlar alır. Ama tavsiyem 14t Pro olur.

Pocoların xiaomilerin yazılımı çok sağlam değil bence. Donanım olarak her sene en iyisini çıkarıyorlar ama mesela X5 Pro alan biri yeni telefon arayışına geçmiş oluyor. Samsung'da bu durum böyle değil bence.

Pocoların xiaomilerin yazılımı çok sağlam değil bence. Donanım olarak her sene en iyisini çıkarıyorlar ama mesela X5 Pro alan biri yeni telefon arayışına geçmiş oluyor. Samsung'da bu durum böyle değil bence.

Size kalmıs bir şey. Kullanan tanıdıklarınız varsa rica edin biraz kullanın, kullanıcı deneyimlerine bakın ve mağazada deneyimleyin.
Size telefonları söyledim hocam. Karar sizin.

Rica ederim. Umarım seni mutlu edecek bir tercih yaparsın.

İyi akşamlar kusura bakmayın yine aynı konu için danışmak istedim size. iPhone 16e alsam nasıl olur sizce? Hem güncel bir cihaz hem de fiyat performans gibi geldi. Kamerayla işim olmadığı için diğer IPhone'lar ile farkı pek önemli olmaz diye düşündüm benim için. S21 FEden geçmek mantıklı olur mu sizce?

İyi akşamlar kusura bakmayın yine aynı konu için danışmak istedim size. iPhone 16e alsam nasıl olur sizce? Hem güncel bir cihaz hem de fiyat performans gibi geldi. Kamerayla işim olmadığı için diğer IPhone'lar ile farkı pek önemli olmaz diye düşündüm benim için. S21 FEden geçmek mantıklı olur mu sizce?

Yeni konu oluşturdum oraya cevap verebilirsen çok daha iyi olur teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme: