Bu hususta farklı konularım da vardı, fakat hâlâ net bir karar verebilmiş değilim. Sizce hangi modeller arasında kaldığımı değil de, sıfırdan siz olsanız hangi modeli tercih ederdiniz diye sormak istiyorum. Oyun oynayacağım, ders çalışacağım, film ve sosyal medyada vakit geçireceğim. Bu bütçede kasma ve donma yaşamak istemiyorum. Hangi modeli almak mantıklı olur? Huawei tabletlerine pek güvenemiyorum; o marka hariç hepsini önerebilirsiniz. Boyut olarak da ne çok büyük ne de çok küçük olmasını istiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 30.000 TL
- Makaleler
- 6
Bu hususta farklı konularım da vardı, fakat hâlâ net bir karar verebilmiş değilim. Sizce hangi modeller arasında kaldığımı değil de, sıfırdan siz olsanız hangi modeli tercih ederdiniz diye sormak istiyorum. Oyun oynayacağım, ders çalışacağım, film ve sosyal medyada vakit geçireceğim. Bu bütçede kasma ve donma yaşamak istemiyorum. Hangi modeli almak mantıklı olur? Huawei tabletlerine pek güvenemiyorum; o marka hariç hepsini önerebilirsiniz. Boyut olarak da ne çok büyük ne de çok küçük olmasını istiyorum.
Samsung Tab S11 alırdım.
Şöyle bir konulara baktım da bir tablet için bu kadar bütçe ayıran kimse yok. Sizce mantıklı mı bu kadar para verip tablet almak. Çoğu kişi hep FE model Samsung almış veya MatePad'e yönelmiş.
- Makaleler
- 6
Şöyle bir konulara baktım da bir tablet için bu kadar bütçe ayıran kimse yok. Sizce mantıklı mı bu kadar para verip tablet almak. Çoğu kişi hep FE model Samsung almış veya MatePad'e yönelmiş.
Çoğu isteklerine göre alıyor. Mesela sen iyi bir tablet istiyorsan bu model bayağı iyi olur senin için. Ama o kadarına gerek yoksa 11.5s de yeterli olur.
Çoğu isteklerine göre alıyor. Mesela sen iyi bir tablet istiyorsan bu model bayağı iyi olur senin için. Ama o kadarına gerek yoksa 11.5s de yeterli olur.
Yani almışken iyisini almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Alıp bir iki sene sonra kasmaya başlamasındansa, uzun yıllar sıkıntısız kullanmak aslında daha ekonomik oluyor.
- Makaleler
- 6
Yani almışken iyisini almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Alıp bir iki sene sonra kasmaya başlamasındansa, uzun yıllar sıkıntısız kullanmak aslında daha ekonomik oluyor.
O tablet 2 sene kasmaz merak etmeyin
O tablet 2 sene kasmaz merak etmeyin6 7 sene götürür sizi.
Aynen böyle düşündüğüm için S11 alayım diyorum. Hem de kalem tasarımı çok hoşuma gitti.
Üç yıldır S9 Ultra kullanıyorum. Çok memnunum. Samsung S serisinden şaşmamanızı tavsiye ederim. İyi bakıldığında sizi desteği bitene kadar (7 yıl) hatta daha uzun süre götürür.
Kalem tasarımını beğenmeseniz bile geniş bir üçüncü parti kalem desteği ve bilgisayarınıza monitör olarak bağlama olanağınız var.
Kalem tasarımını beğenmeseniz bile geniş bir üçüncü parti kalem desteği ve bilgisayarınıza monitör olarak bağlama olanağınız var.
Üç yıldır S9 Ultra kullanıyorum. Çok memnunum. Samsung S serisinden şaşmamanızı tavsiye ederim. İyi bakıldığında sizi desteği bitene kadar (7 yıl) hatta daha uzun süre götürür.
Ultra modellerin ekran boyutu aşırı büyük geldiği için hiç beğenmiyorum. Kalem tasarımını aşırı beğendiğim için hem de güncellik ve donanım olarak da güçlü olan S11 almayı düşünüyordum fakat. Şu an kafam o kadar karıştı ki... Sanırım iPad 11 A16 alacağım. Extra istersem kalem de alırım ama kalemi hiç hoşuma gitmedi. Kalem için S11 istiyorum, daha stabil ve uzun götürür gibi geliyor iPad. Apple'ın 60 hzi, Android'in 120 hzine eşit derlerdi de inanmazdım fakat oyun performansı resmen 120 FPS gibi akıcı çok hoşuma gitti.
Hocam Ultra ile FE olmayan bütün S serisi tabletlerin içindekileri aynı, gerisi tamamen sizin ekran talebinize bağlı. Ben Ultra'mı taşınabilir monitör olarak kullanıyorumUltra modellerin ekran boyutu aşırı büyük geldiği için hiç beğenmiyorum. Kalem tasarımını aşırı beğendiğim için hem de güncellik ve donanım olarak da güçlü olan S11 almayı düşünüyordum fakat. Şu an kafam o kadar karıştı ki... Sanırım iPad 11 A16 alacağım. Extra istersem kalem de alırım ama kalemi hiç hoşuma gitmedi. Kalem için S11 istiyorum, daha stabil ve uzun götürür gibi geliyor iPad. Apple'ın 60 hzi, Android'in 120 hzine eşit derlerdi de inanmazdım fakat oyun performansı resmen 120 FPS gibi akıcı çok hoşuma gitti.
Kendi deneyimime göre iPad'ler ile S serisi Samsung'lar arasında stabilite farkı kalmadı. "Android kasıyor", "Android 2 sene sonra desteği kesiyor" çok eskinin lafları artık. Özellikle ben Procreate, GarageBand kullanmak istiyorum demiyorsanız hele A serisi iPad almanızı hiç tavsiye etmiyorum.