Bütçe
30.000 TL
Hocam Ultra ile FE olmayan bütün S serisi tabletlerin içindekileri aynı, gerisi tamamen sizin ekran talebinize bağlı. Ben Ultra'mı taşınabilir monitör olarak kullanıyorum :D

Kendi deneyimime göre IPad'ler ile S serisi Samsung'lar arasında stabilite farkı kalmadı. "Android kasıyor", "Android 2 sene sonra desteği kesiyor" çok eskinin lafları artık. Özellikle ben Procreate, Garageband kullanmak istiyorum demiyorsanız hele A serisi iPad almanızı hiç tavsiye etmiyorum.

S11 alacağım ya kararımı verdim. Ufak bir zam yemiş ama bakacağım artık. 256 GB alacağım 128 belki yetmeyebilir. Telefonum 128 GB fakat hiç sıkıntı yaşamıyorum, ileride sorun çıkartabilir dediler diye 256 alayım diyorum.

S11 alacağım ya kararımı verdim. Ufak bir zam yemiş ama bakacağım artık. 256 GB alacağım 128 belki yetmeyebilir. Telefonum 128 GB fakat hiç sıkıntı yaşamıyorum, ileride sorun çıkartabilir dediler diye 256 alayım diyorum.
Hocam SD kart takabiliyor olmanız lazım. Yine istiyorsanız yüksek kapasite alın da aklınızda bulunsun. Ben kendi kapasitemin üstüne 1 TB hafıza kartı taktım, çok rahatlatıyor gerçekten.

Hocam SD kart takabiliyor olmanız lazım. Yine istiyorsanız yüksek kapasite alın da aklınızda bulunsun. Ben kendi kapasitemin üstüne 1 TB hafıza kartı taktım, çok rahatlatıyor gerçekten.

SD kartlar fiyatları daha uygunmuş. 128 GB alayım sıkıntı yaşayacak olursam SD kart alırım. Böyle daha mantıklı oluyormuş sağ olun.

Tab S11 siparişi verdim Pazarama'dan. Satıcı MediaMarkt Ti güvenilir olduğu da söylenmiş sıkıntı yaşamam sanırım.

Son düzenleme: