Bütçe
30.000 TL

GTA öncesi almayı düşünüyorum bu modelin kasıma kadar çıkacağı ile ilgili bir bilgi var mı?

Peki fiyatları ne olacak ? Bu şekilde beklenmesi öneriliyor ama bu bahsettiğimiz ürünler en az 45K'dan çıkmaz mı 2K çözünürlüğü bile ?
Tandem Woled modeller ile normal Woled monitörler arası fiyat farkının bir tık üstü olabilir. Örneğin Asus’ta Woled bir monitör 26-27 bin desek Tandem Woled de 30-32 civarıydı. Şu an gelecek olan monitörler Penta Tandem QD-OLED olacak. Tahminimce 35-40 arası bir şey olurlar.

O zaman beklenebilir aslında. Ben pek sabırlı biri değilim, bir de Samsung G81SF gibi rezalet bir mat ekranı kullanmış biri olarak, IPS'ime döndüğüm için çok rahatsız hissetmesem de o capcanlı oled tadını almak istediğim için XG27AQWMG'den devam edeceğim sanırım 7-8 ay bekleyebileceğimi düşünmüyorum bi de fiyatını bilmiyorum.

Grey Banding sorunu 4. nesil WOLED'lerde bariz gözüküyor ama bu demek değildir ki bu onlara has bir problem. Bu direkt OLED panelin problemi lakin en çok 4. nesil WOLED'de belli oluyor diye insanlar fazla abartıyor. Bu sorun zaten çok ekstrem bir senaryo olmadıkça rahatsız etmiyor, hatta onda bile şansa bağlı olarak bazı kullanıcılarda az olurken bazısında çok oluyor ve bu en çok dümdüz gri ekran açtığınızda bariz belli oluyor. Kimse de monitöründe gri ekran açıp ona bakmadığına göre o kadar da önemli bir şey değil.

Konuya dönersek XG27AQWMG alınır, gayet iyi bir monitör.