Detaylar
Kim cevapladı?S9 Ultra al geç, iPad Pro'ya bütçe çıkmıyorsa o paralar verildiğinde Air M2 mantıksız, 10.nesil zaten aşırı mantıksız.
Profesyonel uygulamalarla uğraşacağım dersen al iPad Air tabii, ama 64 GB yerine 256'sını aldığında fiyat uçuyor, kalemi de ayrıdan alman gerekiyor.
Bir de 60Hz ekranı var.
Albus Dumbledore
Yetkin
Apple ekosistemi içerisindeyseniz iPad Air M2 (60Hz) alabilirsiniz. Ekosistemde değilseniz S9+ (120Hz) öneririm. Samsung tarafında kalem olarak içerisinden çıkan kalem bana çok dandik geliyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Orası şaka gibi harbiden hocam
Ekosistem var ama şimdi Apple ekosistemini tamamlamak için tablet lazım ama Samsung ekosistemini de tamamlamak için tablet lazım. Arada kaldım.Apple ekosistemi içerisindeyseniz iPad Air M2 (60Hz) alabilirsiniz. Ekosistemde değilseniz S9+ (120Hz) öneririm.
Minimum 128 GB, hatta 256 GB lazım hocam, bayağı dosya, doküman ile uğraşıp tableti uzun süre kullanırım.Profesyonel uygulamalarla uğraşacağım dersen al iPad Air tabii, ama 64 GB yerine 256'sını aldığında fiyat uçuyor, kalemi de ayrıdan alman gerekiyor.
S9 Ultra bir tık bütçeyi aşıyor sanki hocam. S9+ iyi mi sizce?S9 Ultra al geç, iPad Pro'ya bütçe çıkmıyorsa o paralar verildiğinde Air M2 mantıksız, 10.nesil zaten aşırı mantıksız.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani attığım linkte 25K görünüyor, bütçe 30K değil mi? Kalemi kutusundan çıkıyor.S9 Ultra bir tık bütçeyi aşıyor sanki hocam. S9+ iyi mi sizce?
Silverback Gorilla
Üstün
Gidip iPad Pro önereceğimde 60Hz…
Ekosistem var ama şimdi Apple ekosistemini tamamlamak için tablet lazım ama Samsung ekosistemini de tamamlamak için tablet lazım. Arada kaldım.
Minimum 128 GB, hatta 256 GB lazım hocam, bayağı dosya, doküman ile uğraşıp tableti uzun süre kullanırım.
S9 Ultra bir tık bütçeyi aşıyor sanki hocam. S9+ iyi mi sizce?
Bütçende S9 Ultra var.
Samsung Galaxy Tab S9 Ultra Tablet 12 GB RAM, 512 GB Hafıza, Bej (Samsung Türkiye Garantili) https://amzn.eu/d/iuTA6ty
Ben Air M1 ile karıştırmışım bu arada, base model 128'miş. Ama yine de 256 almak istersen 30K'ya direkt çıkıyor fiyat, kalem falan ayrı.Minimum 128 GB, hatta 256 GB lazım hocam, bayağı dosya, doküman ile uğraşıp tableti uzun süre kullanırım.
S9 Ultra direkt 12/512 geliyor.
Silverback Gorilla
Üstün
Ekosistem var ama şimdi Apple ekosistemini tamamlamak için tablet lazım ama Samsung ekosistemini de tamamlamak için tablet lazım. Arada kaldım.
Minimum 128 GB, hatta 256 GB lazım hocam, bayağı dosya, doküman ile uğraşıp tableti uzun süre kullanırım.
S9 Ultra bir tık bütçeyi aşıyor sanki hocam. S9+ iyi mi sizce?
Bırak ya 2 güne Samsung veya iPad tablet alacağım konusu açarsın ayrı zenginsin.