3586

Uzman
Makaleler
33
30.000 liraya tablet istiyorum, aklımda Galaxy Tab S9+, iPad Air M.2 ve iPad 10. nesil var. Siz ne önerirsiniz? Ekran minimum 10 inç olursa iyi olur.

S9 Ultra al geç, iPad Pro'ya bütçe çıkmıyorsa o paralar verildiğinde Air M2 mantıksız, 10.nesil zaten aşırı mantıksız.

Profesyonel uygulamalarla uğraşacağım dersen al iPad Air tabii, ama 64 GB yerine 256'sını aldığında fiyat uçuyor, kalemi de ayrıdan alman gerekiyor.

Bir de 60Hz ekranı var. 😃

Orası şaka gibi harbiden hocam :)

Apple ekosistemi içerisindeyseniz iPad Air M2 (60Hz) alabilirsiniz. Ekosistemde değilseniz S9+ (120Hz) öneririm.
Ekosistem var ama şimdi Apple ekosistemini tamamlamak için tablet lazım ama Samsung ekosistemini de tamamlamak için tablet lazım. Arada kaldım.

Profesyonel uygulamalarla uğraşacağım dersen al iPad Air tabii, ama 64 GB yerine 256'sını aldığında fiyat uçuyor, kalemi de ayrıdan alman gerekiyor.
Minimum 128 GB, hatta 256 GB lazım hocam, bayağı dosya, doküman ile uğraşıp tableti uzun süre kullanırım.

S9 Ultra al geç, iPad Pro'ya bütçe çıkmıyorsa o paralar verildiğinde Air M2 mantıksız, 10.nesil zaten aşırı mantıksız.
S9 Ultra bir tık bütçeyi aşıyor sanki hocam. S9+ iyi mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ekosistem var ama şimdi Apple ekosistemini tamamlamak için tablet lazım ama Samsung ekosistemini de tamamlamak için tablet lazım. Arada kaldım.

Minimum 128 GB, hatta 256 GB lazım hocam, bayağı dosya, doküman ile uğraşıp tableti uzun süre kullanırım.

Bütçende S9 Ultra var.

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra Tablet 12 GB RAM, 512 GB Hafıza, Bej (Samsung Türkiye Garantili) https://amzn.eu/d/iuTA6ty

Ben Air M1 ile karıştırmışım bu arada, base model 128'miş. Ama yine de 256 almak istersen 30K'ya direkt çıkıyor fiyat, kalem falan ayrı.

S9 Ultra direkt 12/512 geliyor.

Bırak ya 2 güne Samsung veya iPad tablet alacağım konusu açarsın ayrı zenginsin. :D