cartel 3
Yetkin
Merhaba arkadaşlar, yeni bir sistem toplayacagım ve toplamışken de güncel olsun istedim. Şu anda B550M-A Wi-Fi, Ryzen 5 3600X, 2x16 DDR4 kullanıyorum. Bana başka bir bilgisayar daha gerekiyor. Kendi sistemimi yükseltip eski anakart işlemci ve ramlarimi diğer kasaya aktarmak istiyorum. Ekran kartım, kasam şimdilik var.
Kendi bilgisayarıma AM5, DDR5 parçalar almak istiyorum. Aklımda şöyle şeyler var.
n11.com
Benim için estetik de çok önemli. O yüzden siyah ve ATX anakart tercih ettim. Bu arada buradaki SSD diğer kasada kullanılacak o yüzden çok önemli değil. Sizce bu fiyat bandında başka tercih edebileceğim neler var? Teşekkürler.
Kendi bilgisayarıma AM5, DDR5 parçalar almak istiyorum. Aklımda şöyle şeyler var.
AMD Ryzen 5 9600X Altı Çekirdek 3.9 GHz Kutusuz Fansız İşlemci : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AMD Ryzen 5 9600X Altı Çekirdek 3.9 GHz Kutusuz Fansız İşlemci : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX B650 EAGLE AX : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX B650 EAGLE AX : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Patriot Viper Venom RGB PVVR516G60C30 16 GB DDR5 6000 MHz CL30 Ram Fiyatları ve Özellikleri
Patriot Viper Venom RGB PVVR516G60C30 16 GB DDR5 6000 MHz CL30 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
n11.com
Benim için estetik de çok önemli. O yüzden siyah ve ATX anakart tercih ettim. Bu arada buradaki SSD diğer kasada kullanılacak o yüzden çok önemli değil. Sizce bu fiyat bandında başka tercih edebileceğim neler var? Teşekkürler.