Ne alacağız o zaman. Lenovo sorunlu Victus sorunlu Acer sorunlu adan Z tüm markalarda sorun var herkes bir şey diyor.
Çok anlamıyorum. Alıyoruz elimizde kalıyor ne yapalım.
Ne alacağız o zaman. Lenovo sorunlu Victus sorunlu Acer sorunlu adan Z tüm markalarda sorun var herkes bir şey diyor.
Eskiden yoktu böyle kalitesizlik anlayışı. Ucuz maliyet çok kar olsun. Klasik TR işte yurt dışından getirtebilsem getirtçem ama imkanım yok. Ordaki en kötü laptop bizim en iyisinden iyidir. Sorunsuz hizmet bulamayız. Victus öve öve bitiremediler zamanında şimdi sensör sıkıntısı. Loq almayanı dövüyorlardı şimdi ne oldu anakart sıkıntısı diyorlar. Varsa başka marka model bilelim alalımÇok anlamıyorum. Alıyoruz elimizde kalıyor ne yapalım.
GPU'nun Watt'ı ne kadar iyi olsa da GPU leş. 2.el ya da AMD soket LOQ'tan başka bir seçenek yok.Hocam rdr 2 2018 yapımı harika bir oyun olsada artık sistemleri genelde cyberpunk 2077 gibi rt oyunlarda test ediyorlar.
Şu cihazı buldum kronik sorunu var mı bilmiyorum ama işinizi görür.
6gb vramli modellerde fiyat artıyor.
Casper excalibur ne diyorsunuz hocam? Veya bütçeyi arttırsak bu asla ama asla sorun çıkarmaz dediğiniz bir model var mı? Gamegaraj nasıldır meselaAklınız yattıysa LOQ'u alabilirisiniz. 140W bir Acer güzel olur ama fiyatları uçuk.
Hocam ben bu bütçedeki laptoplara pek hakim değilim 4060 ve 5070ti arasında araştırma yapıyorum genelde. Özellikleri iyi duruyor. Ama anakart yanarsa servisi ankara bdh bilişim ve servis kötü. Bi konu aticam okuyun lenovo ve hp aynı yerde bakılıyor.@22723, https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-amd-ryzen-5-7235hs-16gb-512gb-ssd-rtx3050-freedos-15-6-fhd-83jc000qtr-p-HBCV0000771H5M?magaza=ŞİRİNE-TİCARET& bu daha iyi değil mi ben bunu bulmuştum ryzen lenovo loq larda anakart yanma çok düşük diyince
GameGaraj mükemmel. Casper'a selam bile verilmez.Casper excalibur ne diyorsunuz hocam? Veya bütçeyi arttırsak bu asla ama asla sorun çıkarmaz dediğiniz bir model var mı? Gamegaraj nasıldır mesela
Servisim bakım iyi değil termal macun olsun ve temizlik olarak ucuz malzeme kullanıyorlar ve genel olarak yaptıkları Pek işe yaramıyor bilgisayar bir hafta içinde pump-out oluyorHocam ben bu bütçedeki laptoplara pek hakim değilim 4060 ve 5070ti arasında araştırma yapıyorum genelde. Özellikleri iyi duruyor. Ama anakart yanarsa servisi ankara bdh bilişim ve servis kötü. Bi konu aticam okuyun lenovo ve hp aynı yerde bakılıyor.
Başlıkta yazdığım gibi HP almayın. Servisi kötü kullandıkları malzemeler kötü kimse hiçbir konuya tam ayrıntılı bilgi sahibi değil. 15 Eylül'de GPU çalışmıyor diye verdim(RTX4070). Serviste 15 gün boş bekledi anakart diye sonra cihazı alıp satıcıya yolladım onlarda 1 hafta durdu. Sonra Arena TR distribütörüne gitti orada 2 gün durdu. Şimdi İstanbul teknik HP servisine geri gidiyor yani 1 ay olmasına 7 gün var 23 günde hiçbir ilerleme yok cihazım yok DOA formu veriliyor. Sürekli aralarında paslaşıyorlar. Para iadesi ya da cihaz değişim istiyorum ondanda haber yok sonunda herhalde bana bozuk...
- 22723
- marka satın
- Forum: Web ve Mağazadan Alışveriş
Lenovo anakart yanma , victus hall effect problemli. Lenovo ve hp servisi ayni ve servis kötü. Yerli casper ve excalibur tercih ederseniz ise malzeme kalitesi kötü ve yerli oldukları için piyasada kendilerine bi konum belirlemiş fiyatlarını haketmeyen cihazlar var. Game garaj yeni ve ilgili bir marka en iyilerden biri şuan.Ne alıcaz o zaman. Lenovo sorunlu victus sorunlu acer sorunlu a dan z tüm markalarda sorun var herkes bir şey diyor
@23783, bana gamegaraj ucuz modellerinden bu fiyata bunu al dediğiniz model var mı? Hepsiburada olması önemli 9 taksit faizsiz yapıyor
@23783, bana GameGaraj ucuz modellerinden bu fiyata bunu al dediğiniz model var mı? Hepsiburada olması önemli 9 taksit faizsiz yapıyor.