Bütçe
30.000 TL
Çok anlamıyorum. Alıyoruz elimizde kalıyor ne yapalım.
Eskiden yoktu böyle kalitesizlik anlayışı. Ucuz maliyet çok kar olsun. Klasik TR işte yurt dışından getirtebilsem getirtçem ama imkanım yok. Ordaki en kötü laptop bizim en iyisinden iyidir. Sorunsuz hizmet bulamayız. Victus öve öve bitiremediler zamanında şimdi sensör sıkıntısı. Loq almayanı dövüyorlardı şimdi ne oldu anakart sıkıntısı diyorlar. Varsa başka marka model bilelim alalım

Hocam ben bu bütçedeki laptoplara pek hakim değilim 4060 ve 5070ti arasında araştırma yapıyorum genelde. Özellikleri iyi duruyor. Ama anakart yanarsa servisi ankara bdh bilişim ve servis kötü. Bi konu aticam okuyun lenovo ve hp aynı yerde bakılıyor.

Hocam ben bu bütçedeki laptoplara pek hakim değilim 4060 ve 5070ti arasında araştırma yapıyorum genelde. Özellikleri iyi duruyor. Ama anakart yanarsa servisi ankara bdh bilişim ve servis kötü. Bi konu aticam okuyun lenovo ve hp aynı yerde bakılıyor.

Servisim bakım iyi değil termal macun olsun ve temizlik olarak ucuz malzeme kullanıyorlar ve genel olarak yaptıkları Pek işe yaramıyor bilgisayar bir hafta içinde pump-out oluyor

Ne alıcaz o zaman. Lenovo sorunlu victus sorunlu acer sorunlu a dan z tüm markalarda sorun var herkes bir şey diyor
Lenovo anakart yanma , victus hall effect problemli. Lenovo ve hp servisi ayni ve servis kötü. Yerli casper ve excalibur tercih ederseniz ise malzeme kalitesi kötü ve yerli oldukları için piyasada kendilerine bi konum belirlemiş fiyatlarını haketmeyen cihazlar var. Game garaj yeni ve ilgili bir marka en iyilerden biri şuan.

@23783, bana GameGaraj ucuz modellerinden bu fiyata bunu al dediğiniz model var mı? Hepsiburada olması önemli 9 taksit faizsiz yapıyor.

https://app.hb.biz/BNXeQzGXSCTe en ucuz model bu attıklarınızdan 2 veya 3 kat FPS garantili FHD 3 4 sene rahat götürür günlük işler içinde uygun.
Game garaj sıkıntı yaşanırsa iade ve değişim sağlıyor şuan için sadece ısınma ve problemli gelen cihazlar gördüm onlardada değişim oluyor. Isınma konusu ayrı game garaj ısınma kaynaklı bir problem olursa onada garanti veriyo. Bizzat arayıp sordum.