Yazıya bişi daha ekledim onuda okur musunTabi ben fiyat skalasını 100 200 bile olsa aşağı tuttum. Dediğim gibi genel olarak zaten hepsi aynı sadece fan hızları ve db seviyesi önemli. Bunuda kullanabilirsiniz 17.3 inc e kadar destekliyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 30.000 TL
Yok sadece ram ekleniyor model farklı c1 ve c2 yazıyor biri 16 biri 32 gb.
32gb siparişi verdim ve o rampage olanı da sipariş verdim umarım Allahın izniyle pişman olmayızYok sadece ram ekleniyor model farklı c1 ve c2 yazıyor biri 16 biri 32 gb.
İnşallah. Alınca konu açıp oyun değerleri ve sıcaklıkları paylaşırsanız iyi olur. Araştıran kişiler oluyo. Game garajin uygulamasından işlemci w limitlerini uygulayın sıcaklıklar azalacaktır. Örnek 80w çekiyorsa 50w a getirin fazlası gereksiz 4 5fps için 30w gerek yok. Cihazda faz değişimli termal pad var. Sıcaklıklar sizi rahatsız etmesin size bir inceleme videosu da atayım detaylı izleyin.32gb siparişi verdim ve o rampage olanı da sipariş verdim umarım Allahın izniyle pişman olmayız
İnşallah. Alınca konu açıp oyun değerleri ve sıcaklıkları paylaşırsanız iyi olur. Araştıran kişiler oluyo. Game garajin uygulamasından işlemci w limitlerini uygulayın sıcaklıklar azalacaktır. Örnek 80w çekiyorsa 50w a getirin fazlası gereksiz 4 5fps için 30w gerek yok. Cihazda faz değişimli termal pad var. Sıcaklıklar sizi rahatsız etmesin size bir inceleme videosu da atayım detaylı izleyin.
Bi gelsin yine gelirim ben senin yanına
Atılır format kolay iş. Sorunlar yaşıyorum dedim ya sırf o yüzden gidicem sıfır usb alıcam 16lık kendi laptopumda da değil arkadaşa vericem şu usb ye Windows 10 pro yazdır dicem belki benim laptopda veya usb de sıkıntı var iso düzgün yazılmıyor vs. Her ihtimali düşünmem lazım şuanda.cp 2077 ultra ayarlar 55w limit fps 200limit neredeyse sorunsuz 200fps rt kapalı. Windows kurulumunu unutmayın. Cihaz freedos piyasanın yüzde 80i windowsuz artık maliyeti kısmak için.
Yeni laptop olduğu için bence 11 kullanın. Usb den kaynaklı olabilir eskiden yaşadıklarınız.Atılır format kolay iş. Sorunlar yaşıyorum dedim ya sırf o yüzden gidicem sıfır usb alıcam 16lık kendi laptopumda da değil arkadaşa vericem şu usb ye Windows 10 pro yazdır dicem belki benim laptopda veya usb de sıkıntı var iso düzgün yazılmıyor vs. Her ihtimali düşünmem lazım şuanda.
11 güncelleme geldi mi düzeldi mi son zamanlarda bilmiyorum ama bakalımYeni laptop olduğu için bence 11 kullanın. Usb den kaynaklı olabilir eskiden yaşadıklarınız.
Laptop geldi arkadaşın evine gittim yeni flasha kurdum 11i. Yarın da laptopu kurucam inşallah Allah'ın izniyle sıkıntısız problemsiz olur. İnşallah arkadaşın pc de virüs yoktur flashı tarattım bişi gözükmedi ama bilmiyorumYeni laptop olduğu için bence 11 kullanın. Usb den kaynaklı olabilir eskiden yaşadıklarınız.
Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam sevindim sizin için.Güle güle kullanın.11 güncelleme geldi mi düzeldi mi son zamanlarda bilmiyorum ama bakalım
Laptop geldi arkadaşın evine gittim yeni flasha kurdum 11i. Yarın da laptopu kurucam inşallah Allah'ın izniyle sıkıntısız problemsiz olur. İnşallah arkadaşın pc de virüs yoktur flashı tarattım bişi gözükmedi ama bilmiyorum![]()