Bütçe
30.000 TL
Servisim bakım iyi değil termal macun olsun ve temizlik olarak ucuz malzeme kullanıyorlar ve genel olarak yaptıkları Pek işe yaramıyor bilgisayar bir hafta içinde pump-out oluyor

Lenovo anakart yanma , victus hall effect problemli. Lenovo ve hp servisi ayni ve servis kötü. Yerli casper ve excalibur tercih ederseniz ise malzeme kalitesi kötü ve yerli oldukları için piyasada kendilerine bi konum belirlemiş fiyatlarını haketmeyen cihazlar var. Game garaj yeni ve ilgili bir marka en iyilerden biri şuan.
Gamegaraj da kuzenim çalıştı patron şikayet varda çözülmemiş problem görmiycem diyormuş. Müşteri memnuniyeti %100 olacak diyormuş. Kendilerini geliştiriyorlardır

Bütçenizi artırma şansınız var ise şuan piyasada yükselmekte olan bir marka ve kendileri yeni oldukları için gayet iyi ilgileniyorlar. Ama tabi sorun çıkarsa ileride ona yapacak bisey yok nasılsa garanti var. Hiç kimse sorunsuz cihaz bu veya şu al diyemez.

Bütçenizi artırma şansınız var ise şuan piyasada yükselmekte olan bir marka ve kendileri yeni oldukları için gayet iyi ilgileniyorlar. Ama tabi sorun çıkarsa ileride ona yapacak bisey yok nasılsa garanti var. Hiç kimse sorunsuz cihaz bu veya şu al diyemez.
Valla kral 32gm ram olan modelde bile 1k TL fark yok sanırsam tam aklımda kalmadı. Siparişi veresim geldi. Bir de soğutucu alsam altına 9 taksit bağlarım

Valla kral 32gm ram olan modelde bile 1k TL fark yok sanırsam tam aklımda kalmadı. Siparişi veresim geldi. Bir de soğutucu alsam altına 9 taksit bağlarım
Tabii biz en ucuz modeli arayınca görmemişiz. 3050 almaktansa 2 seri atlarsınız. Tanıdığınız da var mış bir sorun olursa arkanızda olur. soğutucu ile güzel olur diğer cihazlar şuan için bile eski. 3050 benim gözümde ölü bir kart. İstediğiniz tüm oyunları yüksek ayarlar oynarsınız multi frame Gen ile. Hayırlı olsun şimdiden güzel günlerde kullanın.

@22723, artık orda çalışmıyor ama çözeriz bi şekilde. İnşallah hiç problem çıkmaz. Bir de soğutucu önerirseniz bi dua ederim size

Öncelikle tunex stant sağlam kullandım. Yerden biraz kalksa yetiyor zaten stant ile soğutucu arasında maximum 1 veya 2 derece oynar araştırdım bayağı. Klimalı ortam veya havaların serin olması daha çok etkiler.
Altı mesh yapıda olanlarda havayı iyi çekmesi ve laptopun olduğu yerde ısı birikmemesi için daha uygun.
Bu modeller zaten genelde 1500RPM de çalışıyor yorumlarda ses seviyesi 21dB olarak gördüm seçebilirsiniz stant istemezseniz.

Soğutucular genel olarak aynı kendim classone gt 100 almıştım aşırı sesliydi iade ettim o modellere bakmayın benim laptopu extra ısıtmış idi. O yüzden fazla pahalı modele gerek yok.

Öncelikle tunex stant sağlam kullandım. Yerden biraz kalksa yetiyor zaten stant ile soğutucu arasında maximum 1 veya 2 derece oynar araştırdım bayağı. Klimalı ortam veya havaların serin olması daha çok etkiler.
Altı mesh yapıda olanlarda havayı iyi çekmesi ve laptopun olduğu yerde ısı birikmemesi için daha uygun.
Bu modeller zaten genelde 1500RPM de çalışıyor yorumlarda ses seviyesi 21dB olarak gördüm seçebilirsiniz stant istemezseniz.

Soğutucular genel olarak aynı kendim classone gt 100 almıştım aşırı sesliydi iade ettim o modellere bakmayın benim laptopu extra ısıtmış idi. O yüzden fazla pahalı modele gerek yok.
Stand o fiyat yerine şu daha iyi bir seçenek olmaz mı? Laptop boyuna bakmadan bu ürünü buldum da bir de 16gb ram ile 32b arasında sadece 600tl fark var başka bir özelliğimi düşüyor acaba anlamadım https://www.hepsiburada.com/rampage...gutucu-stand-p-HBV000007EXBY?magaza=Smallman&