Aksilik oldu daha kuramadım ama birkaç güne kurucam inşallah bakalım. Siz bilmiyorsunuz 3 senedir bazı sorunlar yaşıyorum bilgisayarlarım düzgün çalışmıyor o yüzden korkuyorum bakalım.Hayırlı olsun hocam sevindim sizin için.Güle güle kullanın.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 30.000 TL
Sıkıntı olmaz hocam kurulum çok zor değil. Bu Sefer farklı olacağını umuyorum.Aksilik oldu daha kuramadım ama birkaç güne kurucam inşallah bakalım. Siz bilmiyorsunuz 3 senedir bazı sorunlar yaşıyorum bilgisayarlarım düzgün çalışmıyor o yüzden korkuyorum bakalım.
Hiç görmediğim şeyler karşıma çıksa da kurdum windows ama ne wife var ne de mouse imleci. Bir işlem yapamıyorum update atamıyorumSıkıntı olmaz hocam kurulum çok zor değil. Bu Sefer farklı olacağını umuyorum.
Hocam kurulumları doğru yapamadınız galiba İnternete bağlasaydiniz kurulum esnasında kendisi windows oto driver indiriyor zaten. En iyisi bir bilgisayarciya verin kursun sonra retail key alin.Hiç görmediğim şeyler karşıma çıksa da kurdum windows ama ne wife var ne de mouse imleci. Bir işlem yapamıyorum update atamıyorum
Telefondan usb kablosu ile ethernet paylaşın belki kurulur kendisi. Yada touchpad çalışıyor ise onunla kurun. İçinden çıkan kurulum dosyaları var usb de onları kurmayı deneyin.
Yanlış bir işlem yapmadım şöyle açıklıyım. Bilgisayar da hiç bişi kurulu gelmediği için wife seçeneği dahi yoktu. Kablolu bağlantı mümkün değildi. Bi şekilde kurulumu tamamladım ve kutudan usb bellek çıktı onun içine driver kurulumu için dosya koymuşlar. Touchpad çalışmıyordu yönetici olarak açmam gerekiyordu bi çözemedim o an. Bi ctrl shift enter komutu ile yönetici açılıyormuş mouse olmadan onları da kurdum. Sonra her şey düzeldi. Wife geldi ekran kartı bs her şey geldi. Aygıt yöneticisinde problem gözükmüyor ünlem şuanlık. Üstüne Windows update attım bu kadar. Test etmeye vaktim olmadı. Laptop için ne testler yapmam lazım bilmiyorumHocam kurulumları doğru yapamadınız galiba İnternete bağlasaydiniz kurulum esnasında kendisi windows oto driver indiriyor zaten. En iyisi bir bilgisayarciya verin kursun sonra retail key alin.
Telefondan usb kablosu ile ethernet paylaşın belki kurulur kendisi. Yada touchpad çalışıyor ise onunla kurun. İçinden çıkan kurulum dosyaları var usb de onları kurmayı deneyin.
Test olaylarına çok takılmayın. Oynadığınız oyunlar için msi afterburner kurun bir anormallik varmi az w çekiyor mu olması gerektiği gibi çalışıyorsa teste gerek yok. Çok isterseniz occt ve FurMark indirip cpu ve gpu testi yapın.Yanlış bir işlem yapmadım şöyle açıklıyım. Bilgisayar da hiç bişi kurulu gelmediği için wife seçeneği dahi yoktu. Kablolu bağlantı mümkün değildi. Bi şekilde kurulumu tamamladım ve kutudan usb bellek çıktı onun içine driver kurulumu için dosya koymuşlar. Touchpad çalışmıyordu yönetici olarak açmam gerekiyordu bi çözemedim o an. Bi ctrl shift enter komutu ile yönetici açılıyormuş mouse olmadan onları da kurdum. Sonra her şey düzeldi. Wife geldi ekran kartı bs her şey geldi. Aygıt yöneticisinde problem gözükmüyor ünlem şuanlık. Üstüne Windows update attım bu kadar. Test etmeye vaktim olmadı. Laptop için ne testler yapmam lazım bilmiyorum
Ölü piksel bakıcam ekran hz ayarlarını düşük başlatıyor bazen ona bakarım diğerlerini sonra belki yaparım.Test olaylarına çok takılmayın. Oynadığınız oyunlar için msi afterburner kurun bir anormallik varmi az w çekiyor mu olması gerektiği gibi çalışıyorsa teste gerek yok. Çok isterseniz occt ve FurMark indirip cpu ve gpu testi yapın.
Eğer senin için de uygunsa. Elektrik elektronik bilgisayarlardan çok iyi anlıyorsan instagram verir misin bir şeyler göndereceğim ve açıklıycam sana yaşadığım eski hataları. Şuana kadar kimse çözemediTest olaylarına çok takılmayın. Oynadığınız oyunlar için msi afterburner kurun bir anormallik varmi az w çekiyor mu olması gerektiği gibi çalışıyorsa teste gerek yok. Çok isterseniz occt ve FurMark indirip cpu ve gpu testi yapın.
Son düzenleme:
Bunun için bir konu açıp resim eklerseniz daha iyi olur. Bende donanımsal sorunlar hakkında pek bilgi sahibi değilim. Yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum.Ölü piksel bakıcam ekran hz ayarlarını düşük başlatıyor bazen ona bakarım diğerlerini sonra belki yaparım.
Eğer senin için de uygunsa. Elektrik elektronik bilgisayarlardan çok iyi anlıyorsan instagram verir misin bir şeyler göndereceğim ve açıklıycam sana yaşadığım eski hataları. Şuana kadar kimse çözemedi