Bütçe
30.000 TL
Cidden sadece ofis içinse bence bundan fazlasına ihtiyacınız yok. Hem sessiz, hem küçük, hem de düşük güç tüketimli olur. Ayrıca sıfır ve garantili olur.

İkinci elleri ve iki-üç jenerasyon eski olanları çok daha ucuz.

Ubuntu işletim sistemi ile geliyor ama Windows 11 ücretsiz olarak yüklemek çok basit. 8 GB RAM yetersiz kalabilir Windows 11 için.

Bu da var.

Normal kasa boyutunda olursa iyi olur hocam ileride upgrade işleminde sorun yaşanmaz.

Hocam upgrade falan düşünüyorsanız lorrien attığını alın mantıklı o.

Upgrade olma ihtimalini baştan söyleseniz ona göre konuşurduk ben alcan koycan ofise sandım.

Hayır siz çok abartıyorsunuz. Windows 11'den bahsediyoruz. Tarih öncesi işlemcilerin kaldıramaması çok normal.

İleride upgrade de yapacaksınız attığım AM5 sistem en iyi alternatifiniz şu an.

Doğrudur hocam fakat İncehesap ile fatura konusunda bir sorun yaşamıştık tek tek toplanırsa daha iyi olur diye düşünüyorum kasa toplamayı da merak ediyorum biraz hazır sisteme o yüzden pek sıcak bakmıyorum.

Doğrudur hocam fakat İncehesap ile fatura konusunda bir sorun yaşamıştık tek tek toplanırsa daha iyi olur diye düşünüyorum kasa toplamayı da merak ediyorum biraz hazır sisteme o yüzden pek sıcak bakmıyorum.
Tek tek toplamak çok çok zor. RAM ve SSD'leri sıfır olarak alamazsınız. Alsanız da mantıklı olmaz. 30 bin liranın 10 bin lirası RAM ve SSD'ye gider. Yine de bir bakayım dönerim birazdan.