Ben onu oyun olarak anlamıştım.
Kasa Bitfenix seçilip alınabilir.
Ben onu oyun olarak anlamıştım.
Win 11 kaldırıyor mu evet sıfır mı evet özellikleri tam ideal bence istenilen için.Gerek yok bu kadar eski bir şeye. Tamam muhasebe için yetebilir ama bütçe var zaten kötüsünü almaya gerek yok.
Çok eski hocam. Bütçe varken neden 2-3 yıl götürecek sistem yerine 5-6 yıl götürecek sistem almasın?Win 11 kaldırıyor mu evet sıfır mı evet özellikleri tam ideal bence istenilen için.
Sadece muhasebe için bu sistem 20 yıl da götürür.Çok eski hocam. Bütçe varken neden 2-3 yıl götürecek sistem yerine 5-6 yıl götürecek sistem almasın?
Aynı mı? Hem işlemci daha iyi, hem soket en günceli, hem RAM daha iyi, hem SSD daha iyi.Aynı performans ve verimi neden 12 13bin TL az verip almak varken fazla verip alsın.
Mantığı anlamiyorsunuz hocam sen RTX 5090 9950X ile de bu sistemle de muhasebe programlarında benzer performans alacaksın.Aynı mı? Hem işlemci daha iyi, hem soket en günceli, hem RAM daha iyi, hem SSD daha iyi.
Hocam soket eski soket. Attığım sistemde hem soket en günceli, hem anakartı iyi, hem RAM'i 16GB 6000Mhz, hem SSD Sata değil M2 NVMe.
En basitinden SATA SSD için bile alınmaz. Sadece o da değil işlemci eski, soket eski, RAM kötü.Mantığı anlamiyorsunuz hocam sen RTX 5090 9950X ile de bu sistemle de muhasebe programlarında benzer performans alacaksın.
Yaw hocam muhasebe muhasebe yaw iyi olsa ne yazar hey AllahHocam soket eski soket. Attığım sistemde hem soket en günceli, hem anakartı iyi, hem RAM'i 16GB 6000Mhz, hem SSD Sata değil M2 NVMe.
Attığım hazır sistem kalitesinde tek tek toplanmaz. SSD ve RAM fiyatları uçuk.