Bütçe
30.000 TL
Ferrari alıp şehir içinde 50 ile gitsen ne yazar tofasla 50 gitmekle aynı hiz acisindan sadece dış görünüş değişik.
İkisiyle aynı hızda gitmeyeceksin. M2, SATA'dan çok daha hızlı, DDR5 6000Mhz, DDR4 3600Mhz'den çok daha hızlı, İşlemci yıllar önceki Ryzen3'ten çok daha iyi. Ayrıca soketi en güncel soket. Anakart da iyi. Yani keyfine göre isterse 9800X3D bile takabilir.

Eski sokette elleri bağlı kalmayacak.

Çalışanlar bilgisayarın kasdığını söyledi Intel işlemcide olur şu an 3.nesil i5 işlemcili 8 GB RAM'li bilgisayar var kasıyor biraz o yüzden değiştirmek istedik.

Ayrı ayrı derken tek tek mi parça düşünüyorsunuz hocam.

Tek tek olursa daha iyi olur hocam.

Bnce sizin durum için hazır sistem daha mantıklı ama şu an kahvaltı yapıyorum bitince tek tek ürünlere bakarım.

Cidden sadece ofis içinse bence bundan fazlasına ihtiyacınız yok. Hem sessiz, hem küçük, hem de düşük güç tüketimli olur. Ayrıca sıfır ve garantili olur.

İkinci elleri ve iki-üç jenerasyon eski olanları çok daha ucuz.

Ubuntu işletim sistemi ile geliyor ama Windows 11 ücretsiz olarak yüklemek çok basit. 8GB RAM yetersiz kalabilir Windows 11 için.

Bu da var.

Cidden sadece ofis içinse bence bundan fazlasına ihtiyacınız yok. Hem sessiz, hem küçük, hem de düşük güç tüketimli olur. Ayrıca sıfır ve garantili olur.

İkinci elleri ve iki-üç jenerasyon eski olanları çok daha ucuz.

Ubuntu işletim sistemi ile geliyor ama Windows 11 ücretsiz olarak yüklemek çok basit. 8GB RAM yetersiz kalabilir Windows 11 için.

Bu da var.

Hocam neden aynı paraya AM5 sistem alacağına yükseltilemez Intel sistem alsın?