Bütçe
30.000 TL

Nanebey

Başarılı
Herkese merhaba, hem iş için hem de arada kafa dağıtmalık büyük oyunlar için beni uzun yıllar idare edecek bir notebooka ihtiyacım var. Daha önce IdeaPad gaming 3 kullandım, hem kalitesinden hem de servisinden çok memnun kaldım ve gene Lenovo almak istiyorum. Bu cihazı beğendim 8 GB RAM eklemesi yaparsam bana yeterli gibi geldi. 4050 85W var, faizsiz 9 taksit seçeneği de var, şu an acil durumda değil, biraz daha bekleyebilirim yeni modeller için. Siz ne önerirsiniz? Bütçemin en üstü bu fiyatlar. Çift monitör olarak kullanacağım işim gereği, notebook olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe maksimum 30 ise:

Esnetebilirseniz 4060:

Lenovo takıntınız var ise:

Son düzenleme:
Bu alınır.

Bütçe maksimum 30 ise:

Esnetebilirseniz 4060:
Hplerde sRGB %45 çıkıyor genelde. Bence alınmaz.

Bu alınır.

Hplerde sRGB %45 çıkıyor genelde. Bence alınmaz.

Yeni Victus 16 modeli bu. %62.5 SRGB'ye sahip. Çok çok iyi olmasa da bence orta seviye bir laptop için ideal seviyede. Ayrıca 8. Nesil Ryzen işlemcisi olduğundan 12450H'a göre çok daha iyi bir işlemci. AI kullandığını da belirtelim. Ha bütçesi o kadar çıkmazsa sizin attığınız alınabilir tabii ki.

Ben HP Victus 1049NT aldım, oyun için ekrandaki renklerin canlılığı çok önemli, 10 yıldan fazla süredir kullandığın TN panel bir monitörün renk canlılığına yaklaşalımyor bile. Bana göre çok önemli bir konuydu 14500hx, 32 GB DDR5 RAM, 1TB M.2 SSD (hem de 7000mb/sn hızı vardı) 4060 ekran kartı hepsini görmezden gelip, fiyatı 35k gibi çok uygun olmasına rağmen iade ettim.

Bütçe maksimum 30 ise:

Esnetebilirseniz 4060:

Lenovo takıntınız var ise:
http://Arada çok bir fiyat farkı yok HP baya güzel

Ben HP Victus 1049NT aldım, oyun için ekrandaki renklerin canlılığı çok önemli, 10 yıldan fazla süredir kullandığın TN panel bir monitörün renk canlılığına yaklaşalımyor bile. Bana göre çok önemli bir konuydu 14500hx, 32 GB DDR5 RAM, 1TB M.2 SSD (hem de 7000mb/sn hızı vardı) 4060 ekran kartı hepsini görmezden gelip, fiyatı 35k gibi çok uygun olmasına rağmen iade ettim.
Teşekkürler, HP'ler aklımı çeliyordu ama sanırım Lenovodan devam biz 8. nesil yeni modelleri bekleyebilirim.

Peşin alamıyorum taksitli alacağım amazon faizsiz taksit yapıyor, oradan biraz daha araştıracağım

Son düzenleme: