Bütçe
30.000 TL

Batu07

Uzman
Max 30-35 civarı bir bütçem var. Evde zaten 5070'li bir kasam var. Harici olarak ofis-ev götüreceğim bir laptop arıyorum. Beklentim şarj süresi yönündedir.

https://www.hepsiburada.com/medion-signium-14-s1-md600032-intel-core-5-120u-16gb-512gb-ssd-freedos-14-120hz-oled-dizustu-bilgisayar-p-HBCV0000CHI39L?magaza=Hepsiburada

Bu laptop ilgimi çekti; açıkçası aksi bir şey olmazsa da bunu düşünüyorum. Harici bir önerisi olan veya "bu çok daha iyi, bunu al" diyen olursa da tavsiyelere açığım.

@Batu07, şarj yönünde beklentiniz varsa MacBook alın. Piyasadaki hiçbir model şu an MacBook'lar kadar batarya performansı veremiyorlar. Tavsiyem ikinci el bakmanızdır.

Sıfır almak durumundayım taksitle alacağım. MacBook Neo var ama emin olamadım işte. UYAP entegrasyonu vs. nasıldır bilemedim bir de 8 GB-256 GB depolama var.

@Batu07, şarj yönünde beklentiniz varsa MacBook alın. Piyasadaki hiçbir model şu an MacBook'lar kadar batarya performansı veremiyorlar. Tavsiyem ikinci el bakmanızdır.

Bir de batarya aşırı şart değil yani 3-4 saat götürse beni yeterli. Genelde şarjda kullanılacağım.

Son düzenleme: