efebatiin 2
Yetkin
Konuda söylediğim gibi, 30 bin kadar ancak 2-3 bin kadar esneme yapabiliyorum.
İlk sistemin fiyatını görünce bütçeniz 34 35k çıkıyor sandım hocam o yüzden attım.
Şunu bil eğer 1280x1024 falan oynarsan işlemcin yüzde yüz kullanılacak darğobaz olacak.Ne gibi sorunlar var? Ben 5 yıldır AMD kullanıyorum, bir sorun yaşamadım.
Bu sorun Nvidia da olmayacak mı ki?Şunu bil eğer 1280x1024 falan oynarsan işlemcin yüzde yüz kullanılacak darğobaz olacak.
Sanırım sadece kasa ve işlemci farklı, yükseltme öneriniz yoksa olduğu gibi üçüncüyü alacağım.Sistemleri biraz inceledim 2 ve 3 arasında kaldım.
3. seçerdim galiba.
Sanırım sadece kasa ve işlemci farklı, yükseltme öneriniz yoksa olduğu gibi üçüncüyü alacağım.
3. ve 4. arasında farkı da anlayamadım. Kule tipi soğutucuyu nereden alabilirim? Öneriniz var mı?Bence herhangi bir özelleştirme yapmayın kule tipi bir soğutucu alın.
3. ve 4. arasında farkı da anlayamadım. Kule tipi soğutucuyu nereden alabilirim? Öneriniz var mı?
Pekâlâ, bu soğutucuyu da almadan kullanabilir miyim? Bir sorun olur mu?Aradaki farkı ben göremedim hocam her şey aynı gibi
![]()
Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C 120mm 5 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan.www.gaming.gen.tr
Pekâlâ, bu soğutucuyu da almadan kullanabilir miyim? Bir sorun olur mu?