Ya arkadaş benin anlamadığım şey şu. Bir grup kuruluyor araları bozuluyor başka bir muhabbet daha başlıyor, TV programları show amaçlı, GTA 6 diye oyun da çıkacak ne hikmetse Cyberleek diye eleman çıkıyor resmen dalga geçiyor. Yani tamam devir teknoloji devri, henüz her şey keşfedilmedi, kıyamet kopmayacak, bu kadar kolay görünmelerin ardında yılların emeği yatar, dünya da milyarlarca insan var vb... Lakin neden sadece Cyberleek? Hani bana biraz daha ortamı alevlendirmek için yapılan muhabbetlerden birisi gibi geliyor. Cyberleek ayarlanmış olabilir falan gibi yani...

Sazan avı gibi geliyor bana yine. Asıl amaç para koparıp geriye çekilmek. Elinde tuttuğu oyun sürümü dahil birçok şey belirsiz. Bu yüzden buraya para yollamak anca kafayı peynir ekmekle yemiş kişilerin yapacağı işlerdir.

Rockstar telifi çaktıktan sonra güzelinden mahkemeye verdiği zaman ortadan kaybolabilir :D. Bir ay sonra oyun çıkacak zaten, çok hype alamadı bu sefer.

Sazan AVI gibi geliyor bana yine. Asıl amaç para koparıp geriye çekilmek. Elinde tuttuğu oyun sürümü dahil birçok şey belirsiz. Bu yüzden buraya para yollamak anca kafayı peynir ekmekle yemiş kişilerin yapacağı işlerdir.

Rockstar telifi çaktıktan sonra güzelinden mahkemeye verdiği zaman ortadan kaybolabilir :D. Bir ay sonra oyun çıkacak zaten, çok hype alamadı bu sefer.
Rugpull yaparak Ağustos ayında 2,5 milyon dolar kaldırmıştı, borsayı şişirip parayı alıp toz olacak.

Rugpull yaparak ağustos ayında 2,5 milyon dolar kaldırmıştı, borsayı şişirip parayı alıp toz olacak.

Kesinlikle katılıyorum size. Bu adamın asıl amacı para, para ve para. İnsanların merakını ve ilgisini sömürmek isteyen ucubenin birisi. Çok takılmamak gerek ama globalde insanlar böyle düşünmüyor maalesef.

U. S. Attorney's Office (federal savcılık ofisi) ve (department of justice (adalet bakanlığı ofisi) ve FBI CFAA (bilgisayar Dolandırıcılığı ve Kötüye Kullanım Yasası) yasasını uygulamak için ekip toplamış.

KAYNAK