Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
Yapmaz. Hem ekmek teknesi yok olur hem de su ankinden cok, cok daha problemli bir hukuki riskle karsi karsiya kalir. Diyelim ki yapti ama;
Bayagi bir kaos yasanir, oyun tarihinin hic unutulmayacak bir olayi olur muhtemelen. Yuz binlerce kisinin indirip oynayacagini dusunuyorum oyle bir senaryoda. Rockstar bir seyler yapmaya calisir ama bir kere internete dusmus bir dosyayi yok etmen imkansiz.
Bayagi bir kaos yasanir, oyun tarihinin hic unutulmayacak bir olayi olur muhtemelen. Yuz binlerce kisinin indirip oynayacagini dusunuyorum oyle bir senaryoda. Rockstar bir seyler yapmaya calisir ama bir kere internete dusmus bir dosyayi yok etmen imkansiz.
Benim ileri korluk.
Lilami
Üyecik
Ya arkadaş benin anlamadığım şey şu. Bir grup kuruluyor araları bozuluyor başka bir muhabbet daha başlıyor, TV programları show amaçlı, GTA 6 diye oyun da çıkacak ne hikmetse Cyberleek diye eleman çıkıyor resmen dalga geçiyor. Yani tamam devir teknoloji devri, henüz her şey keşfedilmedi, kıyamet kopmayacak, bu kadar kolay görünmelerin ardında yılların emeği yatar, dünya da milyarlarca insan var vb... Lakin neden sadece Cyberleek? Hani bana biraz daha ortamı alevlendirmek için yapılan muhabbetlerden birisi gibi geliyor. Cyberleek ayarlanmış olabilir falan gibi yani...
O kadar katılıyorum ki.
NqrkOz
Bilgin
- Makaleler
- 6
"AKP'ye geçme ihtimalim milyonda bir bile yok" diyenden daha iyi yine.Yapmaz. Hem ekmek teknesi yok olur hem de su ankinden cok, cok daha problemli bir hukuki riskle karsi karsiya kalir. Diyelim ki yapti ama;
Benim ileri korluk.
Benkogambit
Yetkin
Vardır alacak enayiler, alır parayı unutturur adını 2 güne.
christopher moltisanti
Bilgin
Herif coinleri alıp tozacak; halen market fiyatını yükselten bazı 5 ıqlu borsacılar var. Ondan sonra mağdur edebiyatı yapacaklar. Bu borsaya para atanların oluşturduğu suçlardan bazıları:
- Wire Fraud (Telgraf Dolandırıcılığı)
- Securities Fraud (Menkul Kıymet Dolandırıcılığı)
- Market Manipulation
- Money Laundering (Kara Para Aklama)
- Conspiracy (Suç Ortaklığı)
Adamın leaklerdeki akıcılığında oynatıyorsa bence çok da problem değil ya.