Captain Skriniar 92
Üstün
Aman yapma reis yakarsın şirketi. Bunlar nasıl bunun altından kalkar?
Aman yapma reis yakarsın şirketi. Bunlar nasıl bunun altından kalkar?
Rockstar hangi oyunu Türkçe dublaj veya Türkçe alt yazı yapmış oyuna gömmüş? Ben Rockstar Games'in hiçbir oyunun TR Dil desteği koyduğunu görmedim yanlışım varsa düzeltin. Yani sadece yama desteği ile kurup oynuyoruz. O yüzden tamam güzel işler yapıyorlar Türk çalışanlarımızda var fakat bu konuyu Türk çalışanlar Rockstar Games yöneticileri ile Toplantı yapıp en azından Türkçe Dil desteği üzerinde çalışalım bakalım ortaya ne çıkacak şekilde konuşabilirler. Benim gözümde Rockstar maalesef Türk düşmanı amacım "Irkçılık yapmak değil tabii ama durum bunu işaret ediyor.
1 aylık ücretsiz deneme süresi var. Ondan aldım ben. Ama yayıncıların canlı yayında izlemesine izin vermişler o yüzden bir yayıncıdan izleyeceğim.Her yere sızdıracaklar zaten Netflix görüntüsünü parayla izlemeyin.
Bir dandirik video için başka platforma para verecek kadar kendime olan saygımı yitirmedim.
Feda edecek bir şey yok. Adamlar ücretsiz olarak yayıncıların ve Youtuberların canlı izlemesine izin verdiler.Sizin için Youtube'de canlı yayın açarım. Ayıp ediyonuz. Kendimi feda ederim.
Feda edecek bir şey yok. Adamlar ücretsiz olarak yayıncıların ve Youtuberların canlı izlemesine izin verdiler.
Olayı her şeyde böyle cimere taşıyanlar yüzünden en sonunda oyun yasaklanacak. Zaten hali hazırda oyun yasasıyla başımız dertte.Aman yapma reis yakarsın şirketi. Bunlar nasıl bunun altından kalkar?
Ben oyuna ısrarla Türkçe gelmemesinin sebeplerinden birinin GTA5 zamanı ARAL game ile yaşanan anlaşmazlık olduğunu düşünüyorum. Detayları tam anlamıyla bilmiyoruz ancak Rockstar’ın güvenini sarsan bir durum yaşandıysa belki de bu yüzden tekrar yanaşmak istemiyor olabilirler.Türkçe alt yazı gelmemesine tepki göstermek sonuna kadar haklı bir konu ama bunu “Rockstar Türk düşmanı” diye açıklamak bana pek doğru gelmiyor. Sonuçta Instagram'da GTA+ için Türkçe reklamlarını bile gördük, yani Türkiye'deki oyuncuların farkındalar diye düşünüyorum. Üstelik Türkçe dil desteği için yıllardır imza kampanyaları düzenleniyor; oyuncuların talebi de ortada. Bence asıl soru “Rockstar neden bizden nefret ediyor?” değil, “Bu kadar talep varken neden hâlâ Türkçe desteği vermiyor?” olmalı. CİMER'e şikâyet etmektense bu sorunun cevabını Rockstar'dan istemek çok daha mantıklı.