Taş çatlasın 2000 model diyelim en son makyajlı kasa, 200 bindeki bir araç için gerçekten o para verilmez. Hayır, koleksiyonluk veya samanlık arabası olsa anlarım ama değil. Gayet de binilmiş, kullanılmış bir araba. 300.000 lirayı bir hiçe harcamak olur resmen. En iyi durum icin konusuyorum, yoksa 2000 model olup olmamasi da kesin degil.

Bence 300 binin üstüne en azından 50-100 bin lira daha ekleyip en azından oturaklı, daha yüksek modelli ve teknolojili bir araca geçmeniz mantıklı olur. Ha, öyle keyfi olacak, kullanılmayacak derseniz de alınmaz.

2000 değil, 92 model.

350 bin lira verip de alacagim arabadan da hayir beklemem. 350 bin liraya klimali ABS'li araba mi tercih edersin yoksa Broadway mi desen, ben yine temiz Broadway'i secerdim. Binilmis evet ama A'dan B'ye uzun yolda binilmis araba. Ve tamamen oriinal.

Son düzenleyen: Moderatör:
O paraya alınacak araç değil. Onun yerine Accent Admire al.

2000 deil 92 model.

350 bin lira verip de alacagim arabadan da hayir beklemem. 350 bin liraya klimali abs li araba mi tercih edersin yoksa Broadway mi desen ben yine temiz Broadwayi secerdim. Binilmis evet ama a'dan b'ye uzun yolda binilmis araba. Ve tamamen oriinal.

İsterse fabrikasyon sıfır jelatinli olsun. Aracın ne olduğu belli sağlamlığı belli motoru belli süspansiyonu belli.

Ayrıca bu yaş araçlarda kimse değişene bakmaz. Şase sağlam olsun gerisinin önemi yok.

O paraya onu alacağına faize atsan ayda 10 bin getirir, 1 yılda yatırdığın paranın %30'unu kazanmış, korumuş olursun. Dediğin fiyata dediğin kilometreden daha düşük Fiat Linea'lar var, Broadway yürüyen cenazeden farksız.

Broadway denince bile bir nostaljik geliyor o derece eski. Bir arkadaşımın ehliyet sonrası ilk acemiliği atma aracıydı, her yerinden boya atıp küfler fışkırıyordu. 300K etmez kesinlikle. Piyasayı takip edenler daha bilinçli tavsiyeler vereceklerdir ama bence de Fiat Liena, Renault Symbol gibi araçların temiz ve çıkış yılı en yakın olanları tercih edilebilir.

Yahu bizde 100 küsur bin km'de Lada Vega Station var. 2005 model hem de, ona 250 bine müşteri bulamıyoruz. 92 model Broadway nasıl 300 bin olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
O paraya onu alacağına faize atsan ayda 10 bin getirir, 1 yılda yatırdığın paranın %30'unu kazanmış, korumuş olursun. Dediğin fiyata dediğin kilometreden daha düşük Fiat Linea'lar var, Broadway yürüyen cenazeden farksız.

O paraya o km de Linea imkansız değil mi?

Ayrıca faize 1 tl yatirmam.