Detaylar
Kim cevapladı?cyyp
Uzman
Xrades'in modellerine bak, bu bütçede pek alternatif yok.
Hocam klasse Pro modelleri almaya değer mi?
Onu Longteng modeline dedim. Zımpara gibi demiştim.@Toby Fox pek iyi değil demişti, zımpara ve koktuğunu söylemişlerdi.
90x40 mı bakıyorsunuz?
SF26
Üstün
Karıştırmışım zımparalarıOnu Longteng modeline dedim. Zımpara gibi demiştim.
90x40 mı bakıyorsunuz?
Bağlantıdaki ürünlerden biri yeterli olacaktır. Masanızda yeterli alan varsa 480x400 olanını almanızı öneririm.
Ayrıca klavye için şu ürünü de sonradan alabilirsiniz. Ben de benzer şekilde Longteng ve KlasseGear PRO birlikte kullanıyorum. Masayı boydan boya kaplıyor. Klavye için klasik olan da yeterli olacaktır. Veya elinizdeki eski mouse pad varsa onu da kullanabilirsiniz.
KlasseGear PRO da iyi bir mouse pad, ama fiyatı biraz bütçenizi aşıyor. Ama açıkcası aralarında çok fark olacağını düşünmüyorum.
Ayrıca klavye için şu ürünü de sonradan alabilirsiniz. Ben de benzer şekilde Longteng ve KlasseGear PRO birlikte kullanıyorum. Masayı boydan boya kaplıyor. Klavye için klasik olan da yeterli olacaktır. Veya elinizdeki eski mouse pad varsa onu da kullanabilirsiniz.
KlasseGear PRO da iyi bir mouse pad, ama fiyatı biraz bütçenizi aşıyor. Ama açıkcası aralarında çok fark olacağını düşünmüyorum.