Bütçe
250-300 TL
Makaleler
13
Yer
İstanbul
Son düzenleyen: Moderatör:
Marka fark etmez. 7-8 metre bile işimi görür. Çok bütçem yok 250-300 TL verebilirim acil almam lazım. Şu ürün nasıl? Sağlam bir ürün olursa güzel olur.

Ben kullanıyorum kapı altından vs. kolay geçiyor ama sağlam olduğunu düşünmüyorum kulaklık kablosu gibi kalınlığı. Ben duvardan kablo kanalı ile geçiriyorum halı altına falan atmadım hiç.

Ben kullanıyorum kapı altından vs. kolay geçiyor ama sağlam olduğunu düşünmüyorum kulaklık kablosu gibi kalınlığı. Ben duvardan kablo kanalı ile geçiriyorum halı altına falan atmadım hiç.
O zaman bana pek gelmez bu. Kapıyı kapatıyorum kablo eziliyor. Kapkalın kablo bile bu halde.
IMG_20250919_124807.webp

Kapıya sıkıştırırsanız neredeyse hiçbir kablonun uzun vadede sağlam çıkma ihtimali yok. En iyi çözüm en başta attığınız ince Ugreen kabloyu alıp kapının altından zemine veya kapının çerçevesine sabitleyerek kapıya sıkışmayacak şekilde kabloyu çekmek ya da duvarda kablo için bir delik açıp istediğiniz herhangi bir Ethernet kablosunu kullanmak. Ben olsam uzun vadeli çözüm olarak duvar delmeyi seçerim, kapı altı falan hem çirkin gözüküyor hem de sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek oluyor.

Kapıya sıkıştırırsanız neredeyse hiçbir kablonun uzun vadede sağlam çıkma ihtimali yok. En iyi çözüm en başta attığınız ince Ugreen kabloyu alıp kapının altından zemine veya kapının çerçevesine sabitleyerek kapıya sıkışmayacak şekilde kabloyu çekmek ya da duvarda kablo için bir delik açıp istediğiniz herhangi bir Ethernet kablosunu kullanmak. Ben olsam uzun vadeli çözüm olarak duvar delmeyi seçerim, kapı altı falan hem çirkin gözüküyor hem de sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek oluyor.
Şimdi duvarı deldim kendimce kablo için bir yol ayarladım. Kabloyu oradan geçirdiğimde bir sıkışma vb. olmuyor. Ucuz olması sebebiyle alfais aldım.

Şimdi duvarı deldim kendimce kablo için bir yol ayarladım. Kabloyu oradan geçirdiğimde bir sıkışma vb. olmuyor. Ucuz olması sebebiyle Alfais aldım.
Doğru bir tercih olmuş. Ayak altında dolaşmadığı ve ev içerisinde kullanıldığı sürece Alfais kablonun da problem çıkaracağını sanmam. Zaten o durumlarda diğer kablo da yüksek ihtimalle problem çıkarırdı.