Bütçe
300 TL

Tremila

Çalışkan
Merhaba,
Yakın tarihte SSD alacağım. Uzun ömürlü olması ve yaz aylarında serin çalışması için soğutucu alacağım. Piyasada çok fazla marka model gördüm ve en fiyat/performans Dark markası gibi duruyor.

Sistemde 2 disk var. Birisi Gigabyte Gen4 500 GB (sağlık 98 ve boşta 40 derecelerde)
Alacağım Lexar 2 TB Gen4 olacak.

Merhaba,
Yakın tarihte SSD alacağım. Uzun ömürlü olması ve yaz aylarında serin çalışması için soğutucu alacağım. Piyasada çok fazla marka model gördüm ve en fiyat/performans Dark markası gibi duruyor.

Sistemde 2 disk var. Birisi Gigabyte gen4 500 GB (sağlık 98 ve boşta 40 derecelerde)
Alacağım Lexar 2 TB gen4 olacak.

Dark alabilirsin, diğerleriyle inanılmaz bir fark yok. Hepsi alüminyum parça sonuçta. Asıl önemli olan kasadaki hava akışı.

Dark alabilirsin, diğerleriyle inanılmaz bir fark yok. Hepsi alüminyum parça sonuçta. Asıl önemli olan kasadaki hava akışı.
Kasa akvaryum ve fan akışı iyi hocam. Bir kaç sitede baktım ve boşta 50 üzeri diskleri görünce :D

1.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Malzeme kalitesi gerçekten muazzam duruyor. Plastik bir lastik ile tutturmak hem görsel hem de kullanımda bilemedim.

Enermax ile bu marka arasında kaldım.

Malzeme kalitesi gerçekten muazzam duruyor. Plastik bir lastik ile tutturmak hem görsel hem de kullanımda bilemedim.

Zararı olmaz silikondur muhtemelen görseli takıyorsan ayrı ama bütün bloklar alüminyum olur bakır kat kat daha iyi bir iletken.

Enermax ile bu marka arasında kaldım.

Enearmax daha mantıklı kasanın hava akışından yararlanabilecek bir tasarımı var.