O paraya özel dikim bile çıkıyordur Tanrı bilir.Arkadaşımın özel bir davet için bir takım elbiseye ihtiyacı varmış. Bütçesi 3000 dolar. Boy 1.86, kilo 107. Bu bütçe ve ebatlara ne alınabilir?
Olabildiğince şık gözükmeli.
@12578
Bu öyle internetten önerilecek bir şey mi? Gideceksin mağazaya bakacaksın.
Hocam maalesef lüks diyebileceğimiz markaların çoğunun Türkiye'de ya 1 ya 2 tane mağazası var. Onlar da merkezi yerlerde ve Bodrum gibi tatil yerlerinde. Aynı zamanda hepsinin girişinde bodyguard gibi dikilen mağaza çalışanları var. İçeriye damsız almamak için çabalıyorlar adeta.Bu öyle internetten önerilecek bir şey mi? Gideceksin mağazaya bakacaksın.
Hocam ben de D&G'nin yanında Zegna da önermiştim. Ama şimdi mesela D&G'nin en güzel takımını alacakken Zegna alınırsa sıradan bir Zegna alınır.Yazan arkadaslar kusura bakmasinda Dolge gabbana falan nedir ya, "fakir gibi". O paraya Brioni ya ad Zegna gibi markalara siparis gecersin. Gerci giris seviyesi olur ama ayarlarlar birseyler. markasi yeter.
Siradan Mercedes vs en afilli Fiat.Hocam ben de D&G'nin yanında Zegna da önermiştim. Ama şimdi mesela D&G'nin en güzel takımını alacakken Zegna alınırsa sıradan bir Zegna alınır.
Artık TR'deki Mercedes'ler hem dandik hem boş oluyor. Ben olsam Fiat'ı tercih ederdim ancak D&G burada Fiat değil gerçek Mercedes'tir. Mercedes yani Zegna ise Alpine'dir. D&G'ye Fiat denmez, Mercedes denir.