Detaylar
Kim cevapladı?Bence daha çok para biriktirip 5000 serisi çıkınca 5000 serisine geçiş yapmak çok daha mantıklı.Güç kaynağı ve diğer bileşenleri yükseltmeyeceğim için en ideali 4070S geçiş yapabilirim. Sizce geçiş yapmak mantıklı mı?
Neden geçmek istiyorsunuz? Mesela 1080p'den 4K'ya geçiş yaptıysanız olabilir ama 5 serisinin dedikoduları dönerken pek sağlıklı olmayabilir. İyice tartışmak lazım.
Exoas
Başarılı
Yarınımızın garantisi yok 'ekonomi'... 5000 serisini beklemenin veya diğer serilerin beklemenin bir anlamı yok. + 5000 serisi min 70k olur bu gidişle zaten.Bence daha çok para biriktirip 5000 serisi çıkınca 5000 serisine geçiş yapmak çok daha mantıklı.
3070, 1080P kartı değil! 2k kartı, ama bana yeterli gelmiyor. MFS ve similasyon ağırlıklı oyunlar oynadıgım için 2k 60 FPS bazı oyunlar'da ucu ucuna yetiyor.Neden geçmek istiyorsunuz? Mesela 1080p'den 4K'ya geçiş yaptıysanız olabilir ama 5 serisinin dedikoduları dönerken pek sağlıklı olmayabilir. İyice tartışmak lazım.
15K denk gelicek ekran kartı satış sonrası.Arada %40 civarı bir performans farkı var. Geçiş için ne kadar para harcayacağına bağlı. Eğer 10k civarına yapılabiliyorsa olabilir ama onun üstünü harcayacaksan bence direkt yeni seriyi bekle.
Bana alacağın performans artışı için 15k fazla geldi, tabii yine de senin bileceğin iş. Yeni serileri bekleyeceksen de paranı TL'de tutma zaten, dolar ya da altın yap.Yarınımızın garantisi yok 'ekonomi'... 5000 serisini beklemenin veya diğer serilerin beklemenin bir anlamı yok. + 5000 serisi min 70k olur bu gidişle zaten.
3070, 1080P kartı değil! 2k kartı, ama bana yeterli gelmiyor. MFS ve similasyon ağırlıklı oyunlar oynadıgım için 2k 60 FPS bazı oyunlar'da ucu ucuna yetiyor.
15K denk gelicek ekran kartı satış sonrası.