- Makaleler
- 23
Evet su an siparis verilmiyor.Shenzenden almıştım ben simgotu ama şu an kulaklık bile sipariş edemiyor muyuz shenzenden.
Evet su an siparis verilmiyor.Shenzenden almıştım ben simgotu ama şu an kulaklık bile sipariş edemiyor muyuz shenzenden.
Linsoul karismiyor diye biliyorum. Yani bi tur konularla ilgilenmiyorlar. Ben yazmistim.EW100p için kablo istedim shenzenden. Mailine yazdım ve bana 4px Express'le 12 dolar karşılığı gönderebiliriz dediler. Peki linsouldan sipariş versek geliyor mu o da Çin'den gelen ürünler satıyor galiba.
Aliexpress'te uygun kablolar var. (Vergiyi düşünmessek tabii)Hocam merhaba öncelikle. Simgot EW100p kulaklığa sahibim ve ufak bir sinir sonucu kulaklığın kablosunu çektim ve ses gitti. Sanırım içindeki teller koptu diye düşünüp içini açtım ve kopmuş. Kablo fiyatlarına baktım ve kulaklıktan daha pahalı kablolar. Ucuza temin edebileceğim bir yer var mıdır? Bilgilisiniz sanırım o yüzden sorayım dedim.
Zaten ruh halime göre değiştiği için 3 IEM sahibiyim. Şu aralar basslı pop ve basslı rap dinliyorum. CCA C10 ile son ses açıyorum ve arabadaki ses sistemi gibi bass veriyor ayrıca sözlerin sesi de ses yükselmesine rağmen yok olmuyor ve cızırtı yapmıyor. Ancak siz CCA'ya bulaşmayın dediniz. Ben de ne önereceğimizi merak ediyorum. Mantıklı bir öneri var ise sıradaki IEM'im olur.