diyebiriiste

Çalışkan
Bu sene yeni üniversiteye başlayacağım, derslerim ve not tutmak için laptop almam lazım. Pozitif Teknoloji diye bir yer buldum, öğrencilere indirimli MacBook Neo satıyorlar. Oyun filan oynamayacağım zaten, sizce 32.999 TL'ye MacBook Neo alınır mı? Daha uygun başka yerde bulamadım.

1.webp

Bu fiyatta Apple ekosistemine giriş yapmak için en uygun cihazlardan birisi. Ürün güzel ancak satan yer hakkında pek bilgi sahibi değilim.

Şahsen benim alanıma hitap eden bir seri değil alsam en az m4 falan ararım işlemci olarak ama yapacağın işler için a18'de yeterli olur herhalde.

Ben MacBook Air M4 satın aldım ve gerçekten mükemmel bir cihaz. Bütçeniz el veriyorsa Air M4 almanızı kesinlikle öneririm. Ayrıca Pozitif Teknoloji de güvenilir bir firma; ben de cihazımı oradan aldım. Yanlış bilmiyorsam Apple'ın resmî yetkili satıcılarından biri.

İki katı fiyatına satılan M4'ü öneriyorlar şaka gibi gerçekten. Macbook Neo dediğiniz işler için bu fiyata alınacak en iyi cihazdır. Şarjı da gayet iyi gitmekte. 60-70k veriyorsan tabi ki M4 al ama bu bütçeye alınacabilecek tek Apple cihazı bu. PT Teknoloji de güvenilirdir yetkili satıcıdır. Zamanında iPad almıştım.